- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszi a tippet, de nem csomag probléma lesz (szerintem)
Akár a virtualbox repóból rakom fel, akár az rpmfusion-ról, mindég azt mondja:
VirtualBox version: WARNING: The vboxdrv kernel module is not loaded. Either there is no moduleAmi hihetetlen, mivel az lsmod |grep vbox kimenete:
vboxpci 23194 0
vboxnetadp 25670 0
vboxnetflt 27613 0
vboxdrv 378772 3 vboxnetadp,vboxnetflt,vboxpciVagyis be van töltve a vboxdrv, de a boinc és/vagy atlas nem látja. Ez "picit" frusztrál.
Azóta tettem 1-2 tiszteletkört, de a pc-bsd közölte, hogy ez a project nem támogatott bsd-n. (Eddig ez volt a legkorrektebb). A scientific linux-al jól felsültem. Nem találtam meg azt a repo-t, amiben ez benne van. Persze lehet nem a most megjelent 7-est kellett volna letölteni... Opensuse 13.1 alatt még csak a 6-os boinc van a repóban, "állítólag" a 10 nap múlva megjelenő 13.2-ben már fent lesz a 7-es. Az ubuntu 14.04-ben már addig eljutok, hogy letölt minden csomagot, de pár másodperc számolgatás után Detection of VM Hypervisor failed üzent jön, és csak vár az idők végezetéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged