Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszi a tippet, de nem csomag probléma lesz (szerintem)
Akár a virtualbox repóból rakom fel, akár az rpmfusion-ról, mindég azt mondja:
VirtualBox version: WARNING: The vboxdrv kernel module is not loaded. Either there is no moduleAmi hihetetlen, mivel az lsmod |grep vbox kimenete:
vboxpci 23194 0
vboxnetadp 25670 0
vboxnetflt 27613 0
vboxdrv 378772 3 vboxnetadp,vboxnetflt,vboxpciVagyis be van töltve a vboxdrv, de a boinc és/vagy atlas nem látja. Ez "picit" frusztrál.
Azóta tettem 1-2 tiszteletkört, de a pc-bsd közölte, hogy ez a project nem támogatott bsd-n. (Eddig ez volt a legkorrektebb). A scientific linux-al jól felsültem. Nem találtam meg azt a repo-t, amiben ez benne van. Persze lehet nem a most megjelent 7-est kellett volna letölteni... Opensuse 13.1 alatt még csak a 6-os boinc van a repóban, "állítólag" a 10 nap múlva megjelenő 13.2-ben már fent lesz a 7-es. Az ubuntu 14.04-ben már addig eljutok, hogy letölt minden csomagot, de pár másodperc számolgatás után Detection of VM Hypervisor failed üzent jön, és csak vár az idők végezetéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Robotporszívók
- Óra topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs