Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a 20 sec boot szokott nekem is menni friss installal...majdnem üres nulla fragmentálódású vinyón, aztán kicsontozok egy csomó service-t, de felmegy virtualbox, libvirt, meg vmware, meg ezaz, teleszemetelődnek a home könyvtárak mindenféle konfigokkal, a gconf is telemocskolódik, megtelik a vinyó, össze vissza fragmentálódik a cucc, és eljutok oda hogy hogy full vinyópörgéssel 40-50 sec lesz, meg vagy 15 csak a gdm-től a desktopig.
Ezért szeretek suspendelni, és ezért idegesít hogy a 2.6.30-as kernelek óta nem megy a resume, reportoltam bugként, és b*szik bárki is válaszolni, vagy egyáltalán foglalkozni a dologgal.
Szerintem a jó megoldás nem a boot reszelés lenne hanem működő suspend/resume, meg fast user switching. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest