Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
nem emlékszem, hogy a 8-assal, vagy a 9-essel volt, de volt.. igazából nem állt le, kb, 10 perc után folytatódott a telepítés.. a floppy-val kavart, pedig nem is volt a gépben; valami ilyesmi okozta a gondot.. lehetett rajta segíteni, boot paraméternek meg kellett adni, hogy floppy.allowed_drive_mask=0..
@Vladi: basszus, valamikor félrenézhettem a dátumot, teljesen abban a hitben voltam, hogy most szombaton jön a 10
fura is volt, hogy még csak bétát lehet tölteni... -
rokefeller
senior tag
Lehet hülye ötlet, de valszeg az anaconda, azaz az installer rohad le, ha van időd, próbálj meg egy nyolcast feltenni, ha az megy, és azt upgrade-elni. Másik hogy csekkold le a cd-t, nem hibás-e. És egy kérdés. Miért kevés a gép a 10-eshez? Én nem tudok olyan változtatásról, ami a 10-est sokkal erőforrás-igényesebbé tenné mint amilyen a 9-es. Inkább egy 10-es XFCE spinnel próbálkoznék ha már takarékosság, vagy OpenBox valami csinos dock-kal, meg egy panellal. A GNOME erőforrásigényes, meg a KDE, de az alaprendszer nem annyira, szerintem...javítsatok ki :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
fura is volt, hogy még csak bétát lehet tölteni...