Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nekem még mindíg naív csodálkozásom van ehez a apt és redhat összesállításhoz, olyan megrögzültem hittem hogy redhat=rpm=yum
pedig a dag wieers híres repo bütykölő apt dolgait láttam én is, gondoltam biztos foglalkozik a gyerek debiannal is..
gyakorlatilag nálad ugyan azok a csomagok csak más csatornáról és apt-al (netán synaptic is??
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?
ennyi verzió egymásra frissítése, belegondolok hogy mintha 98-me-xp kört futnám windows-ba.. elég fantasztikusnak tünne..
én mondjuk élvezettel veszem bírtokba az új verziókat tiszta telepítéssel, még akkor is ha az utána plusz munkával jár amíg testre lesz szabva, bár sok config szépen kimenthető
lehet perverzió de az első bejelentkezés az ablakozóba és ott rögtön berendezkedni magamnak olyan mint a legózás kiskoromba
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hogwarts Legacy teszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?