Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rollins

őstag

válasz Vladi #1153 üzenetére

Ezt most nem értem :B A gecko böngésző motorra gondolsz, vagy ez valami security? Ja vagy nálad is pici problem firefox 3 beta miatt? Azt még nem próbáltam, még 2.0.0.14 firefox van. Hát én már várom hogy legyen valami "normális" böngésző linux alá, mert ilyen problémáim vannak:
    Firefox -nál: annyi a bajom hogy flash-reklámoknál beakad görgetésnél (cpu pörög ilyenkor rendesen), a betűk mérete miatt meg szorgalmasan nyomogathatom a ctrl+ vagy ctrl- -t, kifolyik néha szemem, windozon ott nem csinál ilyet
    pozitív: legalább flashvideókat lejátsz gond nélkül,
    Totem plugin meg nálam nem megy, szvsz rakás **s, nem tudja magának letölteni a codecket ami kéne vagy állandóan fizetőssel b**tat, lehet hogy meg lehet oldani, de nem foglakoztam vele
    Opera: flashplayer video a halála, teleszemeteli a memóriát az operapluginwrapper-rel, de legalább szép olvasható betűkészletet használ és nem kell a betűméretet sűrűn állítgatni.
    Na szóval jó lenne ha lenne végre egy jó böngésző, jó sok plugin gond nélkül menne, kicsit hülyén hangzik, de: jól olvasható, ne kelljen a méretet állandóan oldalanként állítani és ne akadjon már be scrollnál
    Aztán lehet hogy túl sokat használtam windózt és hisztis lettem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés