- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
janos1988 #692 üzenetére
a bootloadert alap szinten manipulálni a "system-config-boot" cuccal tudod, yummal felteszed, aztána menüben lesz az adminisztráció alatt. ki tudod választani a hogy mi legyen a deafult, és meddig várjon minelőtt elindul. ha ennél több kell, akkor mehet a vladi féle doksi
a firefoxra meg annyit lehet mondani, hogy itt mások a betűtípusok, van sok szép és jó, én a liberation meg dejavue fontokkal tök jól elvagyok (winben az ms fontjai vannak, levédettek, a suse azért udja alapból, mert asszem a novell-ms paktum részeként ezt az ms engedte) lehet hogy ha felteszed az msttcorefonts vagy valami ilyen nevű csomagot, akkor jó lesz, de ezt nem próbáltam. másfél éve nézem ms fontok nélkül a kijelződ, és nem nagyon fáj :-) két nap alatt átszokik a szem :-)
mp3-at meg szerintem az exaile-lel a legjobb lejátszani, vagy belőni egy mpd-t, és fölötte gui a sonata
mod, most látom hogy a parád nem a font, hanem hogy néha kilóg ezaz... szerintem ha a firefoxban kisebbre veszed a default betütípusokat, akkor nyert ügyed van. ctrl - szal próbáld ki, hány mérettel kisebb betű esetén jeleníti meg jól, és annak megfelelően lehet variálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest