Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Én ma este teszem fel, 2 hónap alatt immár harmadjára. Sztem tök jó, és nem is nehéz se kezelni, se installálni, csak éppen még kezdő vagyok linuxban, és ha néhány alapdolgot megtanulok, akkor elég jó kis oprencer lesz ebből...

Azt tudjátok, hogyan lehet az ATI kártyához való drivereket feltenni, hogy javuljon a képminőség/felbontás?
És forrásból hogyan kell szoftvert telepíteni?
És van-e olyan progi, ami olyan mint a Messenger a Win-ben, és lehet vele webkamerázni? A Gaim-ot használtam, de csak szöveges üzenetekre, de webcam lehetőséget azt nem találtam benne. Annyira jutottam, hogy a webkamhoz kell valami awtv meg video4linux nevű komponens/szoftver, de hogy ezeket hogyan kell használni?????
Ja ás a SATA vinyókat natívan felismeri/kezeli, ugye jól emléxem? most tezsem fel úgy először, hogy SATA is van a gépemben, és egy kicsit izgulok, mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest