- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Én ma este teszem fel, 2 hónap alatt immár harmadjára. Sztem tök jó, és nem is nehéz se kezelni, se installálni, csak éppen még kezdő vagyok linuxban, és ha néhány alapdolgot megtanulok, akkor elég jó kis oprencer lesz ebből...

Azt tudjátok, hogyan lehet az ATI kártyához való drivereket feltenni, hogy javuljon a képminőség/felbontás?
És forrásból hogyan kell szoftvert telepíteni?
És van-e olyan progi, ami olyan mint a Messenger a Win-ben, és lehet vele webkamerázni? A Gaim-ot használtam, de csak szöveges üzenetekre, de webcam lehetőséget azt nem találtam benne. Annyira jutottam, hogy a webkamhoz kell valami awtv meg video4linux nevű komponens/szoftver, de hogy ezeket hogyan kell használni?????
Ja ás a SATA vinyókat natívan felismeri/kezeli, ugye jól emléxem? most tezsem fel úgy először, hogy SATA is van a gépemben, és egy kicsit izgulok, mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest