Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Én ma este teszem fel, 2 hónap alatt immár harmadjára. Sztem tök jó, és nem is nehéz se kezelni, se installálni, csak éppen még kezdő vagyok linuxban, és ha néhány alapdolgot megtanulok, akkor elég jó kis oprencer lesz ebből...

Azt tudjátok, hogyan lehet az ATI kártyához való drivereket feltenni, hogy javuljon a képminőség/felbontás?
És forrásból hogyan kell szoftvert telepíteni?
És van-e olyan progi, ami olyan mint a Messenger a Win-ben, és lehet vele webkamerázni? A Gaim-ot használtam, de csak szöveges üzenetekre, de webcam lehetőséget azt nem találtam benne. Annyira jutottam, hogy a webkamhoz kell valami awtv meg video4linux nevű komponens/szoftver, de hogy ezeket hogyan kell használni?????
Ja ás a SATA vinyókat natívan felismeri/kezeli, ugye jól emléxem? most tezsem fel úgy először, hogy SATA is van a gépemben, és egy kicsit izgulok, mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest