Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Igen, updatelte rendesen, leszedte a korábbiakat. Már a 2.6.19 kernelt is felrakta. Nem tudom van -e értelme ennyit frissíteni, de amíg meg nem unom, csinálja. Ja és eddig még nem fagyott szerencsére, ki tudja mi lesz később.
Az eléggé tetszik hogy nem kell semmit keresgélni a neten, pl: yum install mplayer, letölti és fel is telepíti. (feltéve ha hiba nélkül megy a dolog) Meg az Nvidia vga drivere se akart felmenni, aztán az http://rpm.livna.org/fedora/6 lévő kmod-nvidia meg xorg-x11-drv-nvidia segített, de az is a csak yum segítségével.
Tudom linux nem játékra van , de akkor is akarok
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem
Egyenlőre a powernow-k8 nem müxik, meg néha hanggal is van apró gond (majd oss -sel majd talán) Majd megoldódik, de nem életbe vágó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem