- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller #396 üzenetére
Igen, updatelte rendesen, leszedte a korábbiakat. Már a 2.6.19 kernelt is felrakta. Nem tudom van -e értelme ennyit frissíteni, de amíg meg nem unom, csinálja. Ja és eddig még nem fagyott szerencsére, ki tudja mi lesz később.
Az eléggé tetszik hogy nem kell semmit keresgélni a neten, pl: yum install mplayer, letölti és fel is telepíti. (feltéve ha hiba nélkül megy a dolog) Meg az Nvidia vga drivere se akart felmenni, aztán az http://rpm.livna.org/fedora/6 lévő kmod-nvidia meg xorg-x11-drv-nvidia segített, de az is a csak yum segítségével.
Tudom linux nem játékra van , de akkor is akarok. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem
Egyenlőre a powernow-k8 nem müxik, meg néha hanggal is van apró gond (majd oss -sel majd talán) Majd megoldódik, de nem életbe vágó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- PS Plus előfizetések
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest