Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Én mos nagy mennyiségű faapríték letárolásán, majd kitárolásán agyalok.
Anno úgy kezdtem, hogy a Jd-t, a barn-t, 2 -es földet és sok apróságot eladtam, majd elkezdtem a fákat kivágni amik útban voltak.
Vettem egy 120.000 euros Biomassza hőerőművet, mondom maximum majd a végén eladom ha nem kell, de most könnyebb boldogulni a fákkal csak csörlővel odahúzom és eladom, de mondom kipróbálom darálva mit adnak és hát jóval többet kapni értük. így megvettem a 6,7,9-es földeket és indult a gyérítés.
Kibéreltem a nagy darálót, amiről kiderült, hogy hatalmas tárolókapacitása van, itt asszem valami 900.000 liter forgács volt benne, síkúton max 3km/h-ra gyorsult és több 10 perc mire kiürült
A 6,7,9 földet elültettem energianyárral, majd jött a "szüret".
Vettem egy Valtrát meg az adaptereket és gondoltam milyen jó lesz a fordítható vezetőülés, hát sajna nem, mert hátul az adaptert nem ereszti le teljesen és elhagy
Jó akkor előre és utána a pótkocsi, majd cserélgetem, hát nem mert olyan hamar megtelt és sok a macera.
Akkor mögé egy átrakóspót, persze a segéd erő a csöves átrakót nem kezelte, így a magasürítésű jött, azt felemelt pozícióban hagyva működött, bingó.
"Na ez itt a kert"
kb 1.500.000 liter forgács, futószalaggal és tolólappal, benyelte az erőmű, de próbálok nézni valami silót, épületet, ami betárol és kiad hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest