Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Én mos nagy mennyiségű faapríték letárolásán, majd kitárolásán agyalok.
Anno úgy kezdtem, hogy a Jd-t, a barn-t, 2 -es földet és sok apróságot eladtam, majd elkezdtem a fákat kivágni amik útban voltak.
Vettem egy 120.000 euros Biomassza hőerőművet, mondom maximum majd a végén eladom ha nem kell, de most könnyebb boldogulni a fákkal csak csörlővel odahúzom és eladom, de mondom kipróbálom darálva mit adnak és hát jóval többet kapni értük. így megvettem a 6,7,9-es földeket és indult a gyérítés.
Kibéreltem a nagy darálót, amiről kiderült, hogy hatalmas tárolókapacitása van, itt asszem valami 900.000 liter forgács volt benne, síkúton max 3km/h-ra gyorsult és több 10 perc mire kiürült
A 6,7,9 földet elültettem energianyárral, majd jött a "szüret".
Vettem egy Valtrát meg az adaptereket és gondoltam milyen jó lesz a fordítható vezetőülés, hát sajna nem, mert hátul az adaptert nem ereszti le teljesen és elhagy
Jó akkor előre és utána a pótkocsi, majd cserélgetem, hát nem mert olyan hamar megtelt és sok a macera.
Akkor mögé egy átrakóspót, persze a segéd erő a csöves átrakót nem kezelte, így a magasürítésű jött, azt felemelt pozícióban hagyva működött, bingó.
"Na ez itt a kert"
kb 1.500.000 liter forgács, futószalaggal és tolólappal, benyelte az erőmű, de próbálok nézni valami silót, épületet, ami betárol és kiad hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fali konzol lapos tévékhez
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest