Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
SLI kihasználásra rá lehet venni valahogy a játékot?
-
[-HERO-]
senior tag
Újra raktam az egész játékot, az nvidia drivert, letöröltem minden modot, új mentéseket csináltam minden grafikai beállításon kipróbáltam, de még mindig random menet közben kifagy a játék úgy hogy megáll a kép de a hangok mennek tovább, szóval fut a játék rendesen csak a kép áll meg.
Ebben az a szívás hogy bérmunka közben hiába raktam fel az auto mentést nem menti a bérmunka állapotát.
Kifagy és ha fele táblát arattam le belépek újra ő már úgy veszi hogy az kész, persze pénzt sem kapok érte.Ahogy nézem ilyen problémája nincs másnak a fórumon, nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond?
Természetesen fent van a patch is. -
[-HERO-]
senior tag
Eléggé szomorú vagyok, csomó új dolog van amit ki akarok próbálni, tetszik ez a bérmunka is, de egyszerűen nem merek belekezdeni semmibe mert tudom hogy kifagy a játék, folyamatosan kb 2-3 percenként mentek hogy legalább amit idáig sikerült megcsinálni meglegyen.
De konkrétan nem tudtam még érdemben játszani a játékkal.Ami számomra kicsit aggasztó.
-
[-HERO-]
senior tag
Sajnos negyed óra és fél óra játék között mindig kifagy a giants engine.
A hang megy de a kép áll, semmi modot nem használok és fennvan a patch is, valakinek valami ötlet? :S -
[-HERO-]
senior tag
Köszi vacs az Iso képet!
Sikerült felraknom a kulcsot is elfogadta, felraktam a patchet is, belétem és mielőtt beszálltam volna a platós terepjáróba a giants engine működése leállt, jó kezdés

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Outblast
üzenetére
Hát ez mennyei, tényleg nem értem miért nem csinálnak egy olyan rendszert mint a blizzard pl.
Mindent le lehet tölteni nem kell cd semmi
Biztos nem veszek 7k ért azért egy usb-s dvd olvasót amit semmire nem használnék ezen kívül...
A steamen meg jelenlelg vicc a játék ára, szeretem az fs sorozatot, de annyit valljuk be nem ér.
vacs:
És ha nincs a gépemben optikai meghajtó akkor gondolom nem is fogja kérni a lemezt? -
[-HERO-]
senior tag
-
[-HERO-]
senior tag
Tudna valaki dobni egy linket honnan tudnám leszedni magyar nyelven a gammát?
Cd kulcsom van, csak fizikailag még nincs nálam a lemez
-
[-HERO-]
senior tag
Valahol lehet még kapni dobozos verziót az ajándék dlc-kel?
Vagy ez csak előrendelői kiváltság volt?Beugrottam ma a Tacskoba hogy majd jól megveszem, de hoppon maradtam sajnos

Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest