Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Nem valószínű, hogy nálad is ez lesz, meg, hogy egyáltalán mi az összefüggés, de hátha. Nálam az új DOOM-nál volt ilyen. Megállt a kép. Mindent megpróbáltam. Aztán hagytam és Guild Wars 2-ztem kicsit. Az meg elkezdett kidobálni, és a szentem hagyott hibaüzenetet: memória. És valóban. Vettem másikat, azóta minden megy. Nálam a DOOM-al kezdődött ez a kép megáll, hang megy tovább. Mind más meg elkezdett leállni. Próbáld csak egy memóriával futtatni. Gondolom két memóriád van, szóval először az egyikkel, aztán a másikkal... én így szűrtem ki, hogy bizony az egyik beszart.
-
pokers
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Nálam is random időközönként leáll a Giant Engine, pedig nálam sincs olyan mod, ami hibás lenne. Először a webrádióra gondoltam, hogy írtam be plusz adókat, de miután töröltem, azután is leáll a GE

Nagyon kellene már egy pecs, mert sok bug van, többek között az idegesítő munkás, hogy simán ráfordul a már bevetett sorra
-
Outblast
tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Ha olyan mint az FS15 akkor minden indításnál kérni fogja a lemezt szerintem...
Én ugyanígy jártam az FS15-tel megvettem megjelenéskor, aztán később gépházat cseréltem (NZXT H440) amiben nincs dvd meghajtó, így buktam a lemezes példányt és kénytelen voltam megvenni akcióban Steamen
vagy veszel egy USB-s DVD meghajtót... 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy veszel egy USB-s DVD meghajtót...