Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen, szerkeszteni és írni kell a gép stb XML ben. De nem tudom miket vagy hogy, hogyan kell. Mapot tanulgatom szerkeszteni de az első próba nem volt jó, most egy hibátlan mapot takarítok le, meg cseréltem át a felszínt stb stb, így remélem most működni is fog.
Sajna 13 ban már bonyolultabb a map szerkesztése, mint a 11 verzióban. 11 verzióba pillanatok alatt betettem a saját mapom.
Báár, nem készült el mert kijött a 13 verzió.
Ettől függetlenül, áthozom a mapom 13 verzióba.
Nem lesz elvileg nehéz, mert ha az Úthálózatot sikerül annál is át konvertálni stb, akkor elvileg nem lehet gond, Viszont, maradni fogok szerintem a már kész, Multifruitos mapoknál, ami Multiplayer képes, és azok egyikét lekopaszítom, és beleteszem az Én verzióm. Majd még kiderül. Egyenlőre nem sok időm van szerkesztgetni, mert pl melót is keresgélek és az egyenlőre fontosabb.
Remélem a Mai felvételim sikerül, amiről kb 20 perce értem haza. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna 13 ban már bonyolultabb a map szerkesztése, mint a 11 verzióban. 11 verzióba pillanatok alatt betettem a saját mapom.
Ettől függetlenül, áthozom a mapom 13 verzióba.