Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #2679 üzenetére
Nem arról van szó hogy legális e vagy sem igazából, hanem azzal, hogy nem fogjátok fel, hogy a törés miatt baja lehet az adott játéknak, ahogy pl, anno nekem a 2011 nél is volt... Megvettem eredetiben, és lám, 99% hiba megoldódott! Erről van szó, meg arról, hogy emiatt hogy ezt nem érti meg 1-2 tag, hogy a törés miatti hibája okozhatja, ezért tele van írva a fórum igazából feleslegesen. mellesleg, nekem IS megvan törtben, és alig kb 30 percig játszottam rajt, azóta se. Ennyi. mert tudom hogy mennyi hibát hordoz z, ha tört a játék. téma lezárva, mellesleg nem az Én reszortom a tiltás és egyebek, csak jót akarok ezzel, de ha nem tetszik sajnálom. Téma Off. Mellesleg ennek ellenére azért szoktam segíteni nem úgy, mint nekem anno. B..tak segíteni szinte mindenben. Ettől függetlenül, én ellenkezőleg vagyok ezzel! vagyis, ahogy, és amiben tudok segítek BÁRKINEK!!! De az okot leírtam az előbb miért unom már a panaszkodást.
Tört játék a törés miatt okozhatja az hibáitokat!!
Ha kell, ezután IS segíteni fogok akár neked, akár másnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest