- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
Hát igen, így van. Én skinezni akarnék még, hogy pl az egyik Lexion packban amiben miért is ne, ömlesztve, 1 modDescbe vannak írva a Gép, a 2 féle vágóasztal, a Tam Leguan Quatro vágóasztal kocsi. És hát, a vágóasztal kocsit nem tudom kicserélni a pakkban, viszont, a többit szeretném át skinezni de nem tudom. .( Nem értek hozzá. Kukorica vágóasztalt kellene, 1 Napraforgó vágóasztalt és a Tam Leguan vágóasztalkocsi 1 részét át színezni pirosra. Az Editort már elég jól, de nem teljesen tudom használni, de az ilyen Paint stb progikkal már hadilábon állok.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Workstation bazár - Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs