Új hozzászólás Aktív témák

• Sabber

aktív tag

válasz apach #1939 üzenetére

No hali

megoldódott a traktor pótkocsi mizéria :)

találtam egy fendt 936 modot amit árírtam kicsit és most már TÖKÉLETES ha ráteszem az általam 200.000 kg kapacitású Gigant ASW 488 trélert akkor úgy viszi mint az álom, semmi késlekedés semmi olyasmi hogy a futó eltolja kanyarban.

átírtam a traktor gyorsulását, végsebességét, és a fékerejét így már hibátlanul működik.

Most mással van gondom már csak, mégpedig azzal hogy a Krone BigX 1100 8.1-es verziójában is hülye az AP egyszerűen ha a föld végére ér befejezi a munkát :W :F nem hajlandó megfordulni és továbbmenni :F :O ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....

u.i. vettem egy 4 Tonnás súlyt az orrára amit átírtam 10 Tonna tömegűre a Fendt-nek meg se kottyan de kíváncsiságból feltoltam pl egy Xerion 5000 orrára és úgy orra esett hogy öröm volt nézni :D :D :D :))

u.i. 2 :D : arra gyanakszom, hogy a Fendt azért tudja elvinni a pótot mert ott van egy maxweight nevű címsor az xml-ben és ez tuti nem a rárakható súlyra utal, szerintem ez talán a súlya a gépnek, azt nem babráltam mert enélkül is tökéletes... :))

u.i. 3: az alient ki fogom próbálni az NFS-t pedig megvárom az októberi legújabb részét azzal letesztelem mit tud a mákdaráló...

Új hozzászólás Aktív témák