- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
No hali
megoldódott a traktor pótkocsi mizéria

találtam egy fendt 936 modot amit árírtam kicsit és most már TÖKÉLETES ha ráteszem az általam 200.000 kg kapacitású Gigant ASW 488 trélert akkor úgy viszi mint az álom, semmi késlekedés semmi olyasmi hogy a futó eltolja kanyarban.
átírtam a traktor gyorsulását, végsebességét, és a fékerejét így már hibátlanul működik.
Most mással van gondom már csak, mégpedig azzal hogy a Krone BigX 1100 8.1-es verziójában is hülye az AP egyszerűen ha a föld végére ér befejezi a munkát
nem hajlandó megfordulni és továbbmenni
ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....u.i. vettem egy 4 Tonnás súlyt az orrára amit átírtam 10 Tonna tömegűre a Fendt-nek meg se kottyan de kíváncsiságból feltoltam pl egy Xerion 5000 orrára és úgy orra esett hogy öröm volt nézni

u.i. 2
: arra gyanakszom, hogy a Fendt azért tudja elvinni a pótot mert ott van egy maxweight nevű címsor az xml-ben és ez tuti nem a rárakható súlyra utal, szerintem ez talán a súlya a gépnek, azt nem babráltam mert enélkül is tökéletes... 
u.i. 3: az alient ki fogom próbálni az NFS-t pedig megvárom az októberi legújabb részét azzal letesztelem mit tud a mákdaráló...
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem hajlandó megfordulni és továbbmenni
ezen még agyalnom kell kicsit, hogy miért nem működik....