Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #1670 üzenetére

Pacsi. :)

Nekem jobb utánfutóm van, 3 Kamion vontatóval, amiből 2-t használok. :)) egy Packban vannak benn, asszem Mammoet-es pakk, 3 kamion és 2 trailer van benn a pakkban!
    Egy Olyan Man mint a tied, csak más színű persze, meg 1 Csőrös Scania és egy Peterbilt csőrös szintén. Súlyt lehet bennük állítani, és igazából talán nincs is velük gond! Báár,
    Nekem a MAN vontató a Nyerges trailerrel nem viselkedett szépen, így csak a rövidebb trailert (pótot) tartottam meg, meg a 2 Csőrös kamiont. :)) Elég az is. :) Úgy is van még vagy 10 féle kamionom még. :)))) Mellesleg, ki akarok próbálni a nemrég nektek belinkelt Scania kamion Zipjében levő, Trailerre való skinnel valamit. Ha sikerül és működik, akkor megígérem hogy valahogy feltöltöm valahova, és megosztom veletek! :))

A fentebben írt pakkos cuccot, megtalálhatjátok a modhoster.com, vagy a modhoster.de oldalon akinek kell, vagy aki ki akarja próbálni. :)) Jah, még annyi. A trailerek kerekei is kormányzottak kanyaroknál természetesen! :)

Az általad linkelt, Piros Trailer packkal én sajna már régen is próbálkoztam, de nekem sajna nem akart rendesen működni az összecsatolgatás. Ezért ezt a fent írt packot inkább ajánlom letölteni azoknak, akik türelmetlenebbek, vagy inkább az egyszerűbb kezelhetőségűeket szeretik. Persze, már újra elkezdtem ezzel az általad linkelt trailerrel több oldalon is "szemezni", de az előbb írt dolog miatt, még nem szedtem "újra" le. :S

Új hozzászólás Aktív témák