- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Jó lesz, köszi. Majd átfordítom angolra, oszt csókolom. A némettel nagyon nem vagyok kibékülve, akkor már inkább ezerszer az angol...pláne ha google fordítós magyar nyelv van, akkor meg pláne

De akkor szted mi csinálhatja? A modok? Mert régen nem csináltak ilyet a kombájnok, hogy átlósan álltak neki aratni. Meg nem csak az aratás, hanem a vetés, kultiválás, stb. Egyet gondol a gép, és mikor benyomom a H betűt,. mert lenn más dolgom is, egyből elkezd átlósan meg keresztbe menni. Nem értem. Meg hát nincs annyi lóvém, hogy a moddal berakott gépeket végignézegessem, hogy most műxik e vagy nem. Az egyik legnagyobb LOL, amit láttam, az egy középen csuklós NewHolland gép volt, biztos tudjátok melyik, kék színű, és van belőle duplakerekű is. Vettem egy bálázót, és rá akartam tolatni, de nem megy fel az 5 centis patkán, mondjuk nem gáz, hogy másfél méteres kereke van
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- LG 32MR50C-B Monitor
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest