- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Az előbb írt, Gross_Kern_Land mapot ajánlom, mert az nálam végül is, akadás nélkül ment. Ha meg akadt, az valami gép hibától van szerintem!
Vagy, korábban pl Obigabi is betett egy egy mapot, ami szintén Óriás, vagyis, négyszeres méretű map, azokat szedd le. De még igazán egyiken se nagyon játszottam, mert épp átalakítgatok egy mapot olyanra, ami nagyjából tetszik is. szintén Óriás map. Ha lesz időm és tudok valami oldalt ami magyar, akkor ha jó, és megy a játékban nekem, (szerkesztés után), akkor feltöltöm valamikor a jövőhét vagy utána levő héten valahova, aztán kipróbálhatjátok. A Farmot szinte teljesen átdolgozom.
Új bála darálót tettem be, és 2 féle farmházat.
Nyílik a karám kerítés kapuja is elvileg majd. De! Valószínű, hogy Nem lesz multiplayer képes pár épület miatt. ezt majd valakinek tesztelnie kell akkor. Gordons Big Map a neve asszem amúgy. Nem nagyon akarok alakítani benn, mert másodszorra kellett belekezdenem, ugyanis valamiért nem töltötte be egy idő után a játék. Vagyis, Valami nem volt benne okés. Még NEM teszteltem magam a játékba mióta újra elkezdtem átalakítani, részben azért, mert nem akarom hogy sokszor kelljen betennem, lehet ugyanis, hogy azért nem volt már jó. az i3d-ket törölni fogom lehet, hogy a mérete kisebb legyen majd. Akit érdekel a dolog, az priviben jelezheti hogy kell e vagy sem. Ha nem sikerül most se, akkor az imént írt, Gross_Kern_Land mapot alakítom át majdhogynem Újra. Már egyszer belekezdtem, csak saját mapba fogtam és félretettem már az elején. 
Amúgy, korábban 1 hozzászólásomban is, beírtam egyszerre több map letöltési linkjét is!!!
Ha gondolod, keresd vissza őket/keressétek vissza őket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Samsung Odyssey OLED G9 S49CG934SUXEN 2 év Gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új bála darálót tettem be, és 2 féle farmházat.
Nyílik a karám kerítés kapuja is elvileg majd. De! Valószínű, hogy Nem lesz multiplayer képes pár épület miatt. ezt majd valakinek tesztelnie kell akkor. Gordons Big Map a neve asszem amúgy. Nem nagyon akarok alakítani benn, mert másodszorra kellett belekezdenem, ugyanis valamiért nem töltötte be egy idő után a játék. Vagyis, Valami nem volt benne okés. Még NEM teszteltem magam a játékba mióta újra elkezdtem átalakítani, részben azért, mert nem akarom hogy sokszor kelljen betennem, lehet ugyanis, hogy azért nem volt már jó. az i3d-ket törölni fogom lehet, hogy a mérete kisebb legyen majd. Akit érdekel a dolog, az priviben jelezheti hogy kell e vagy sem. Ha nem sikerül most se, akkor az imént írt, Gross_Kern_Land mapot alakítom át majdhogynem Újra. Már egyszer belekezdtem, csak saját mapba fogtam és félretettem már az elején.