Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz apach #1459 üzenetére

:P az nem fejbeverős smyle, hanem duplán sikerült betennem ezt a jelet )
    :) és olyan, mint ha neki menne valamiféle falnak van nem tom. :))

és a mostani pedig mindenkinek szól. :))
    Találtam egy Fortschritt ZT pakkot. Dual felnik, fel le mozgatható utánfutó akasztó, vagy tudom is én minek nevezik, nyíló ajtók és hátsó ablak, stb. :)) Az egyik egy ZT 323-A típus,
    a másik pedig egy ZT 325-A típus. :)) Nagyon szépek, csak egy kis bibi van velük de ettől tökéletesen használhatók szerintem. Mégpedig az, hogy a Key gombok közül a 7 és 8 gombokra 2-2 cucc van sajna beállítva, és pl ha a felniket váltom szimplára, vagy épp dualra, akkor az a pótkocsi vonó izé mint pl az ifákon van, az fel vagy le lép egyet. Van épp, van egy szélességet jelző kapcsolható tábla a hátsó kerekek felett, amin a világítás a 7 gomb nyomásakor bekapcsol vagy elalszik, viszont, sajna ez nyitja a Hátsó szélvédőt is ki. :S Ezeket akarom most kijavítani, mert a 323 típis amim volt már régebbről, annak a sebességi dolgait a modDesc ből, átírom ezekbe, hogy NE 40-el hanem 50-el menjenek mint az. Abba viszont, ezek egyikének a hang fájlját másolom át, mert hangos és nem is tetszik a hangja. Vagyis, hogy érhető legyen, van 3 darab Forts gépem. Mindjárt csinálok képet és megpróbálom feltenni ide az oldalra, báár, nem sikerült múltkor se szerintem. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés