Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem most hirtelen hogy leírta e már az előttem szóló, de az 576 Kbyte szaküzletben keresd, ott tuti meg fogod kapni, max meg kell rendelniük, de hamar megvan az is szerintem. Érdemes. Másfelől meg, az 576 kbxyte honlapon meg lehet rendelni is ha nem tudsz vagy nem akarsz járni kelni utána.
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.