Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem most hirtelen hogy leírta e már az előttem szóló, de az 576 Kbyte szaküzletben keresd, ott tuti meg fogod kapni, max meg kell rendelniük, de hamar megvan az is szerintem. Érdemes. Másfelől meg, az 576 kbxyte honlapon meg lehet rendelni is ha nem tudsz vagy nem akarsz járni kelni utána.
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.