- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Akkor nem gáz ha nem lesz meg....
De ez a +50% TP-t még jó lenne megszerezni.
Kellenek a TP pontok hogy újra felzárkózzak.
Év végéig az iwiw-es variációval játszottam... 45-ös szintig jutottam, de töröltem magam az iwiw-ről így újra kezdtem az egészet. Új év új farmEddig a 31 szintig jutottam.
-
kirkri
addikt
Sajnos az UFO adó-vevő nem "ürül" automatikusan, csak ha rányomsz. Így viszont egy nagy kalap kakit ér...
Jobban jártunk volna, ha 24 óránként ad mondjuk 500 pontot.
-
kirkri
addikt
És vége az UFO kalandnak.
Érdemes a legnagyobb tapasztalati pontot adó növényeket ültetni, mert azokban van több idegen. Nekem két területen a spárgaültetvényekből 20-22 UFO szokott kijönni.
-
na még 52 UFO és végeztem a földönkívüliekkel
-
Calogero
addikt
Tőlem a napraforgót viszik mint a cukrot
-
Boci_83
őstag
Le kell jelenteni ha egy ip-címről többen játszunk??
-
Boci_83
őstag
Ejjha, egész jó ez az ufós event. A tehén ára eddig is ilyen magas volt, vagy csak én emlékszem 40 csengőpengőre, most meg kétszáz felett. Bár gondolom azért mert kell az ufós eventhez majd 30 tehén....
-
válasz
tothbabi58 #277 üzenetére
Köszi!
-
Kiesett egy szomszédom, akinél van hely, felvehetne.
nick: Roter -
törölt tag
válasz
tothbabi58 #273 üzenetére
köszi.
-
törölt tag
üdv.
Ha valakinek van még helye jelöjön be szomszédnak ha lehet, köszi
Az azonosító:
.Dexik.
-
marsu
veterán
válasz
tothbabi58 #270 üzenetére
25 TP-t ad.
-
tothbabi58
csendes tag
Teljesen felesleges volt minden böngészőt törölni, újratelepíteni, ráadásul még a net is elszállt, most éjjel kettőtől bírtam összehozni, valami DNS probléma valószínűsíthető. Kárpótlásul viszont kipörgettem a Lara-díjat, ami majd 14 óra múlva derül ki, hogy mit ad!
Babi -
tothbabi58
csendes tag
Az egyik játékomba felszívódott a reptér, pedig a többinél mindnél megvan!
Olyan szép kék teherautót én is szeretnék! De még mindig nem tölt be néhány oldalt a Mozilla, az IE, az Opera, de most mind letörlöm és újratelepítem, hátha jó lesz. Akkor aztán megyek ám a fórumba is!!!
Babi
Ui: a pocok-hörcsög 75 Tp-t ad! -
marsu
veterán
válasz
tothbabi58 #265 üzenetére
Nekem egy kandúr a nyeremény, ami egy macska, de úgy néz ki mint egy kutya.
TP-t ad!
-
tothbabi58
csendes tag
Nyertem a Szerencsekeréken egy "pocok"-ot, ami szerintem inkább egy hörcsög, de nagyon aranyos!
Babi -
Boci_83
őstag
mashable kóddal ma egy plussz pörgetést, és egy kutat lehet kapni!
-
marsu
veterán
Végre sikerült szintet lépnem!
51. Spárgalovag!
-
Boci_83
őstag
Gyógynövény mire jó?
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Nah nem nagyon pörög a topic...
18 az szintű lettem, szántó jó ötlet, kissé megnövekedett a művelhető terület is hogy beteltek a baráti helyeim..
Érdemes a pontokat gyűjteni az utazásra? -
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Nah el jutottam én is a 12-es szintre, már csak 500TP kell a szintlépéshez.
Megvan a mester tenyésztő, és aratás mestere, 5ös és 7es szint. A kukorica szobor kinézete eléggé hajaz egy nagy brokira, de egészen kivehető hogy mi is az amióta fehér arany lett. Hihetetlen milyen túlkínálat van a piacon mindenből, de azért lehet vele némi pengőre szert tenni, a megrendelőket nem is nagyon érdemes kiszolgálni. Fa szög és kalapács kicsit lassan gyűlik.. -
Boci_83
őstag
válasz
tothbabi58 #234 üzenetére
Még valaki esetleg?? Szárszámos ládát küldjetek!!!!!
-
Boci_83
őstag
Nos eljutottam a 9es szintre.
Ha van valaki aki szomszédom lenne, vegyen fel kérem, Kiflee83 néven vagyok... -
skopy
tag
B.U.É.K mindenkinek
Nyitottatok már ki meglepetés ládikát ? -
BUÉK mindenkinek!
-
Boci_83
őstag
válasz
tothbabi58 #225 üzenetére
Ahh Az csak 8 as szinttől van. Köszi!
BÚÉK!
-
tothbabi58
csendes tag
Jaaa, és mindenkinek boldog új évet kívánok!!!!!!
TóthBabi -
tothbabi58
csendes tag
-
Boci_83
őstag
Hy all!
Ma regisztráltam!
Majd olvasom a topicot...
Tojás mitől lesz majd? van már 3 tyúkom a pajtában, de tojás sehogy nem akar lenni, pedig 2db-ra van megrendelésem is.
-
marsu
veterán
49-es szinre léptem ...
... A zöldségek ura
-
egyébként ezeket a napi kódokat avgy miket honnan lehet szerezni?
-
Szevasztok, nem akar valaki felvenni szomszédnak, még 1 helyem van, -Janoska26- néven tolom a talicskát
-
marsu
veterán
Látom, csak összejön a maffiózós társaság ...
... én amióta újraindult nem játszom, meg a nickemet is más regisztrálta be. Itt legalább nem rabolnak ki ...
-
válasz
kawaclipse #213 üzenetére
Szeva komám!
Igaz, közbe én is rájöttem.
Én ilyenért sosem fogok fizetni.
A Mókus az mi is? Azt adta ha benne voltál az első 500-ba? -
kawaclipse
tag
válasz
Silent77 #210 üzenetére
Szia. Így haladnak:
400 db mandulafa, vesznek 400 db XXL fejlesztést, mert gazdagok, és így egy aratás ad 250 tb-t egy fánál, vagy 300at, és az 400 fánál 90.000 TP, ehhez még pörgetnek napi 100-200at, abban van +100% TP, az 180.000 TP/nap. Szal így haladnak. Ezenkívül ha van TOP500 mókus nekik, mint nekem is, azzal megint +50% TP, ami már napi 270.000 TP.Így nyomják... Akik az első helyen vannak, azok igen gazdag fanatikus emberkék.
Én 78as vagyok, de 2-3 hétnél hamarabb nem tudok szintet lépni.Ők igen
.
-
tothbabi58
csendes tag
Már megint kééérdezek! Hova tünt a kis ajándékleadó hely? Most megmaradnak a kis csomagok jövő karácsonyra? Még mindig nem tudok belépni a fórumba.
TóthBabi -
Ne is mond, alig vártam hogy meglegyen a 73, erre csinálnak100 szintet, persze értelme nincs.
Vártam, hogy visszaadják a barátok után járó pontokat, de úgy látom nem fogják, marad ez a kevés.
Nekem már csak 958.000 kell a köv szinthez.
Akik első helyen vannak, nem tudom hogyan haladnak ilyen gyorsan, mert nincs több termény ami több pontot ad, de még akkor is nehéz elképzelni ha folyamatosan szuper trágyáznak...
A pénzem is jól lefogyott, én marha vettem a sok állatot és pakoltam be, mire rájöttem, hogy ez marhára nem éri meg+ a bahama idegesítő, hogy a másikról szedi el a pénzt, ha vásárolok vmit. -
Nem is tudtam, hogy van ilyen totyik.
Én 74-es vagyok, de már kezdem unni, több mint 1 milla kell a köv szinthez.marsu:
névnapunkra.
-
marsu
veterán
Egyik szomszédom eltűnt ...
... hamarosan 48-as szintre lépek!
-
tothbabi58
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a kódokat és a tanácsokat, boldog és meghitt karácsonyt kívánok, sok szép ajándékkal!
Tóth Babi -
marsu
veterán
válasz
tothbabi58 #200 üzenetére
majd amikor a malacóladat szeretnéd fejleszteni szarvasgomba tenyésztő farmmá, akkor kell majd belőle 5 darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Compaq 610 CPU T5870 2 Mag. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapotban. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Fire Emblem amiibo teljes sor eladó egyben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- HP szerverek áron alul
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest