Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem feltétlen ez az oka.
Ha le lehetne torrentezni, akkor se játszanék vele, mert nem tetszik, amit eddig tudok, láttam róla.
Azért jöttem most ebbe a topikba, hogy olvasgassam egy kicsit a valós véleményeket így megjelenés után a játékosoktól.
De itt is azt látom, hogy nem túl sokan játszotok vele.
Ha egy játék érdekel, és tetszik, akkor megveszem, ezzel elismerve a készítők munkáját, és tudom hogy nem mindenki így gondolkodik, de azért vannak még elég sokan akik szerintem inkább megvennék, mint letöltenék, ha tetszene nekik. Nos, hát ennyit tesz, hogy sokak szerint egy unalmas valami lett ez a játék. Persze ez szubjektív. És, bár én is ezen a véleményen vagyok jelenleg de azért figyelemmel kísérem majd a topikot főként csak olvasgatva. Mert mi van, ha annyi jót olvasok majd róla, hogy jövő karácsonykor megérheti az akciós árát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest