- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem feltétlen ez az oka.
Ha le lehetne torrentezni, akkor se játszanék vele, mert nem tetszik, amit eddig tudok, láttam róla.
Azért jöttem most ebbe a topikba, hogy olvasgassam egy kicsit a valós véleményeket így megjelenés után a játékosoktól.
De itt is azt látom, hogy nem túl sokan játszotok vele.
Ha egy játék érdekel, és tetszik, akkor megveszem, ezzel elismerve a készítők munkáját, és tudom hogy nem mindenki így gondolkodik, de azért vannak még elég sokan akik szerintem inkább megvennék, mint letöltenék, ha tetszene nekik. Nos, hát ennyit tesz, hogy sokak szerint egy unalmas valami lett ez a játék. Persze ez szubjektív. És, bár én is ezen a véleményen vagyok jelenleg de azért figyelemmel kísérem majd a topikot főként csak olvasgatva. Mert mi van, ha annyi jót olvasok majd róla, hogy jövő karácsonykor megérheti az akciós árát?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- RugKing 4 Pro
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs