- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztuser
kezdő
Köszönöm a részletes választ! Az Outpost-ok és egyéb ellenséges pontok ikonjai eltűnnek, ha meghódítottam őket? Ezt eddig nem figyeltem. Jó lenne, ha csak az ellenséges/legyőzendő pontokat mutatná a térkép.
Állatszelidítés: azt írja nekem a "B"-menü, hogy még egy állatot meg kell szelidítenem, utána próbálkozhatok erősebbekkel (pl. barnamedve). Kipróbáltam egy farkassal, de abból egy példány korábban már szelidítve volt, és nem számolta újnak. Jól gondolom, hogy olyan állattal kellene próbálkoznom, amit még nem szelidítettem? De azt hiszem, ezt nem jelöli semmi a "B"-menüben. Barangolás közben már 1x-2x kiírta, hogy "ezt az állatot meg tudnám szelidíteni", de az olyan gyorsan továbbment, hogy nem tudtam húst dobni neki. Nem könnyű az ősember élete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bittorrent topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest