- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Húúúúú.... tényleg pazar a grafikája.....

Oktatóküldit megcsináltam, és még 1-et...
Találtam érdekes batyukat a fákon amiket a térkép is jelöl... valamit kezdek velük...
a barlangunk mellett is van 1 másik amikről cseppkövek lógnak le...k8icsit bementem de nem találtam semmi érdekfeszítőt... gondolom jócskán lehet még haladni benne mert van még folytatása...
megkaptam az első fejlesztési pontot amit el lehet költeni...
Olvastam vannak kik végigrohannak hogy összeszedjék a max létszámot a törzshöz... míg mások megint másképpen csinálták...
Nem tudom mi a célszerű megoldás(haladási irány) a játékban hogy ne legyen kínlódás az eleje...
Hirtelen túl sok fejleszteni való is lenne...ott se tudom mi a legcélszerűbb (elsődleges)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Bitcoin topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest