Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

válasz daveoff #21 üzenetére

A stílus néha nyers, elismerem, de ha változtatnék rajta, nem "én" lennék már.... tudod, ez olyan, mint a művészeknél: mindegyiknek megvan a maga stílusjegye amiért szeretjük - vagy épp utáljuk őket.

Kérdésedre válaszolva: persze hogy van olyan (legutóbbi játék a 2013-as Splinter Cell Blacklist volt - az tényleg előrelépés volt az elődhöz képest -, de hogy ne érje szó a ház elejét, mondok egy "frisset" is, teljes más stílusból, pl. a Witcher 3 tavalyról igazán tetszett - jól átgondolt, összefüggő történet, kellemes gameplayel, ingyenes és TARTALMAS dlc-vel... egy rossz szavam nem lehet rá :R ), csak sajna mostanában az új játékok inkább korábbi koncepciók újrahasznosított katyvaszok és abból is inkább a rosszabbik fajták.

Természetesen nem azt mondom, hogy újra fel kéne találni a spanyol viaszt (most már szinte lehetetlen ennyi idő után, én megértem!), de pl. a Primalban lévő dolgok (legalábbis amit eddig - plusz az Ubi által profin összevágott marketinges - videókon láttunk) 1:1 megtalálható a korábbi részekben (pl. nem is kell messzire menni, már az alap "gameplay koncepció", az íjazás és állatok kontrollálása egy az egyben az FC4 shang li ra "elemutazós küldetés" kiterjesztése az egész játékra, de úgy próbálják eladni mintha valami atom nagy újítás lenne)... A közelharc hiánya egy ilyen témájú játékban már alapból egy nagy fail (a fegyveres takedowns nem számít ökölharcnak), arról nem is beszélve, hogy még új HUD-ot is lusták voltak csinálni és sok ikon a térképen ugyanaz, mint a korábbi részben (igen ez "is" zavar, mert elvileg nem egy "dlc-t" vennék Primal névvel hanem egy "új" Far Cry részt).

Persze még lehetne tovább ekézni, mert tudnék még jó pár példát írni, de lusta vagyok többet írni és amúgyis felesleges lenne, mert mindenki tudja miről van szó aki kicsit is utána néz+játszott a korábbi részekkel+nem ült fel a hypevonatra...amúgy meg + amit Zsiráfnyál írt nemrég. :))
    Szóval lehet, hogy kicsit "durván" fogalmaztam, mint azt írtam a játékra, hogy egy "fos", de lássuk be, az is lesz...

Ja és nem "minden topicban" csapatom ezt a hozzáállást, de ahol igen, ott jogosan. (pl. lásd SW Battlefront -- megmondtam hogy szar lesz? meg. Az is lett? igen. ;] ----- mondjuk ennek én sem örülök, mert jó lett volna egy szuper SW játék, mert régóta nincsen már :U dehát ezt kapták a gamerek)

Új hozzászólás Aktív témák