- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap végeztem Jacobbal is, még 7 küldetést kell összekaparnom a területén, aztán megyek tovább Faithhez. Hát izé... Csak nekem van olyan érzésem, mintha a két területet teljesen más csapat csinálta volna? Vagy ez lenne az utolsó terület a sztori szerint és a végére elfogyott a lendület? Alapból sokkal üresebbnek éreztem a területet, de a küldetéseknél is volt egy "csak legyen meg" érzésem (és alapból sokkal kevesebb RP is keleltt a továbbhaladáshoz, meg quest is kevesebb van). Holland Valleynál élveztem a felderítést, itt inkább csak bepattantam a kopterbe és azzal ugráltam a helyek között (és azokból tuti kevesebb van).
A kötelező elkapós missziók meg... Egyszer is sok lett volna, de háromszor... Szigorúan véve négyszer... Valaki nyugtasson meg, hogy Faithnél ezekben is lesz legalább annyi ötlet, mint Johnnál volt (arról nem beszélve, hogy ott legalább csak kétszer játszották ezt el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Éjszakai műszak
- Le Mans Ultimate
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mini PC
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest