Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap majd három óra szenvedés után meglett. Végül az vált be, hogy félretettem az egeret. Lehet csak én éreztem úgy, de van egy olyan megérzésem, hogy ha nem egyenesen előre nézek akkor máshogy reagál az irányítás. Érdekes módon úgy elsőre meglett, pedig előtte a hídon is csak mutatóban jutottam át. A legjobb az volt, mikor simán elszálltam fölötte (azért az S is emel rajta).
Mondjuk nem lenne rossz, ha ezt a hülye ruhát lehetne simán egérrel irányítani... Ugyanez igaz a repülőre is, annak is elég f*s a kezelhetősége. Nem emlékszek már a Wildlandsben pontosan milyen volt, de abban biztos vagyok, hogy ott szerettem repkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs