Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergo_Proxy
tag
Egyetértek, egy két speciális festésű fegyver nincs csak meg a shopból, meg oldalfegyvert amúgy is csak három félét használok így azok nem érdekelnek, vannak frankó járműveim de minek, .50-el vadásszam le a kacsákat a hajóról?
A Ghot Reconban jobban meglett ez oldva, ugyan ott is elfoglalhatsz bázisokat de nem tartod meg őket, meg a sztori után ugyan úgy járnak kelnek a kartelesek az utakon, meg benépesítik a bázisokat, itt semmi nincs, full ki van halva az egész pálya. Tegnap még befejeztem az utolsó mellék küldetéseket, amik főleg ilyen gyűjtögetősök voltak, bejártam az egész mapot újra szinte, és kb óránként találkoztam egy, max kettő ellenséggel, szóval szomorú vagyok, hogy tök beszippantott ez a táj, meg ez a hangulat, és most igazából ennyi, marad az outpostok monoton visszafoglalása. Ha újralehetne kezdeni az egészet úgy, hogy megmaradjanak a mostani dolgaim, fegyverek, járművek stb. az tök jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest