Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Hali! Meglepődtem, mert az 1Gb-os Radeon 7790-es kártyán (i5 4440, 8Gb ram) full HD ben, High beállításokkal indult alapból. Megy is szépen, meg is vagyok lepődve. Valaki azt írta, ez inkább FC 3,5, teljesen egyetértek vele. Más helyszínek, kicsit más menü, de érzetre ugyanaz a játék. :) Valahol az elején járhatok, egy serpával van küldetésem a magasban, oxigénpalackkal. Sajnos rakétavetőt nem víttem, jött egy helikopter, azt fedezékből le tudtam szedni. Feljebb kellett másznom, már majdnem a csúcson járok, megint jön a kopter, de nem tudok elbújni, beleeresztem a tárat,és kinyír. Fél órát szívtam vele, meguntam. Feleségem meg is jegyezte, hogy már egy éve nem látott lövöldözni, azt hitte "kinőttem" belőle. Valamikor még az első rész nagyon megfogott. A 2. csalódás volt, a 3. tetszett, bár nem annyira mint az első. Ez is tetszik, bár akkor élmény nekem, amikor második-harmadik alkalommal tolom, már tudom mit kellene csinálni, akkor élvezem igazán. Úgy tűnik a helyőrségek katonái rövidlátók lettek, egy íjjal a szikla peremén ülve levadásztam szinte mindenkit, nem vettek észre. De ha egyszer közvetlenül mellélövök, azonnal meglátnak. Majd télen kijátszom, egyenlőre kiidegelt az a k..a kopter, mára elég volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák