- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Sziasztok.
Egy Driver frissítés mindenképpen kell, én most felraktam a Catalyst 11 Bétát és megszűntek a röccenések, darálások amik az előző Driverrel jócskán előfordultak. Szóval most már nyugodt vagyok

Egy tipp aki most kezdi: Ne kezdj el gyűjtögetni, bejárni mindent már az elején mert úgyis a küldetések oldják a cuccokat meg kapod őket még az elején. Pl fegyverek Secundary weapon, Bow, tartozékok. Potyára ne költs.
Egyébként sok újdonság van a játékban, amik igen tetszetősek.
Pl tegnap este rám is rámrabolt egy Sas
Komoly volt. Az állat támadások, mozgások eszméletlen jól meg vannak csinálva. Összességében nagyon jó kis game csak a Drága a Shop szerintem 
Új hozzászólás Aktív témák

- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Komoly volt. Az állat támadások, mozgások eszméletlen jól meg vannak csinálva. Összességében nagyon jó kis game csak a Drága a Shop szerintem