Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D5
aktív tag
Szemet szúrt végre a HDAO, az SSAO és a HBAO közötti különbség. Eddig csak éreztem, hogy valami nem okés...
Ami más, az a fű! (hehe)
Vagyis ha megnézitek a HDAO kivételével szinte mindegyik esetben észre lehet venni, hogy a talajból honnan nő ki a gaz. De ha a HDAO-ra állítjátok, akkor szerintem tökkkéletes
-
D5
aktív tag
Mivel valószínűleg az életben soha nem fogok eljutni ilyen csodás szigetekre (kivétel a tigrisek, támadó kakaduk, fegyveres helybéliek, meg mittomén, mert ezek egyáltalán nem hiányoznak
), ezért én kifejezetten igénylem, hogy legalább a virtuális világ legyen tökéletes 
-
D5
aktív tag
Meg leginkább az erőforrás-igény miatt is...
FXAA: kevésbé éhezik vga-powerre, cserébe xar
Amit a játékos leginkább észrevesz, az a blurring effect... Tapasztalataim alapján a kép töredezett marad, de ezek a töredezett élek halványabbak. Közép kategóriás géppel rendelkező kevésbé éleslátóaknak kifejezetten ajánlott
MSAA: na ez már a vga-t is edzi. Elég magas szorzón gyakorlatilag eltűnik az éltöredezettség.
Azt viszont továbbra sem tudom felfogni, hogy miért is ilyen magas dx11 alatt az erőforrás-igénye ebben a játékban...
Ötletek? -
D5
aktív tag
Alapból megy az FXAA, de ez alacsonyabb intenzitással, mint ha a Control Panel-ben állítanánk be, ezért kevésbé terheli a VGA-t.
A 2xMSAA szerintem a legjobb választás lenne, ha nem lenne VGA gyilkos. Én tényleg azt látom, hogy sokat javít a képminőségen. Mivel még full HD-ban nem próbáltam, ezért halkan megjegyzem, hogy widescreen letterboxszal nyomom 1280*1024-es felbontásban. Lehet ezért is érzem égető szükségét egy jó AA-nak. Nvidia Inspectorban sajnos nem tudom, hogyan kellene beállítani dx11 alatt. Be lehet egyáltalán?
Ami engem rettenetesen idegesít, az a vezetékek töredezettsége. Egyszerűen gusztustalan, hiába bármiféle AA. -
D5
aktív tag
Próbáltátok már a következőket (nemzetközi fórumokon olvasgatva javasolják)?
"hdrfp32 = 1"
Nvidia inspectorban 4xSGSSAA? Ez tényleg jó?
Melóhelyen vagyok, de már nem győzöm kivárni, hogy kipróbálhassam
-
D5
aktív tag
Igen, ezt írtam is, hogy maga a fov (field of view) rendben van.
Amit én hiányolok az az, hogy a fegyvert nem tolja előre úgy mint pl. a crysis 2-ben. Vagyis úgy csinálták meg a fov-ot, hogy ha növelem, akkor tényleg nagyobb a látószög, de olyan, mintha közben a fegyvert jobban a karakter arcába húzná. Tehát a fegyver, kéz pozíciója nem változik az alap fov-hoz képest. Nekem ez a bajom. Erre szeretnék valami modot, vagy valamilyen cfg-beállítást. -
D5
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Hiába mondom a monitornak, csak ennyit tud szegényke

Vagyis nincs rá más megoldás? -
D5
aktív tag
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehetne egy picit hátrébb húzni a kamera pozíciót?
A fov rendben van, csak a fegyver annyira közel van, hogy sokat nem látok
(Standard 5:4 1280*1024ben tolom, gondolom widescreenben nem lenne zavaró...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ezért én kifejezetten igénylem, hogy legalább a virtuális világ legyen tökéletes