Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
őőőő...télleg!!..

Akkor hagyjuk is..
-
dzsóbácsi
aktív tag
[link]
[link]
[link]
[link]

Nos.. lehet, hogy a Crysis baromi szép, meg baromi reális lesz, de így elnézegetve az utóbbi néhány hónap videótermését sztem baromira unalmas és egyhangú is..
Ezzel persze nem fikázni szeretném a majd valamikor
megjelenő, nyilvánvalóanl legszebb, sőt legvalósághűbb fizikájú FPS-t..Mindössze szeretnék rávilágítani egy,szerintem egyáltalán nem elhanyagolható szempontra, ami nem más mint az adott game STORY-ja
...Persze a történet lehet gyenge is...kit érdekel?
..Hisz sokan a MULTIPLAYER miatt szereznek be egy játékot...Nos nekem itt a Multi is valahogy olyan FURÁNAK tünik
..Gyorsan szaladgáló, magasba szökelllő emberek
...akárcsak valamelyik Quake-ben, vagy UT-ben..Kissé HI-TECH a szitu...bár elismerem egy ennyire kidolgozott, már-már teljesen természetesnek ható őserdőben egész jó húzás...
Én mégis inkább a Far Cry folytatására vagyok kíváncsi...Mintha ez a ''világ'' hangulatosabbnak tűnne.
Mintha minden valóságosabb és könnyebben elképzelhető lenne..Bár ez kissé szubjektív..mindíg is jobban kedveltem a 2.vh-s és jelenkori FPS-eket
Na jó ennyi..abbahagyom..lehet, hogy már van fóruma a játéknak..de elsőre nem találtam itt a PH.-n...

Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megjelenő, nyilvánvalóanl legszebb, sőt legvalósághűbb fizikájú FPS-t..Mindössze szeretnék rávilágítani egy,szerintem egyáltalán nem elhanyagolható szempontra, ami nem más mint az adott game STORY-ja
Na jó ennyi..abbahagyom..lehet, hogy már van fóruma a játéknak..de elsőre nem találtam itt a PH.-n...