Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Most értem a végére a játéknak, kb 2 hét alatt (medium vagy milyen fokozaton, nem a legkönnyebb hanem egyel utána), mondjuk nem sokat játszottam vele naponta, ja és teljesen cheat nélkül csináltam, ami miatt egy két helyen volt anyázás rendesen amikor már kb 20adjára csináltam
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...