Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vesszbali
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az Acer egy ISO szabvány szerint nézi a pixelhibákat... Mégpedig ha a képernyőt felosztjuk 9 egyenlő négyzetre, és ha a középsőbe egy pixel van vagy a két szélsőben négy vagy a többibe kilenc akkor csere...

[Szerkesztve] -
vesszbali
csendes tag
Aza szitu, hogy vettem hétfőn egy TFT-t és van rajta egy pixelhiba... Elkzdtem ütni-vágni hogy legyen a közepén is, hogy visszavegyék és ekkor jöttem rá hogy valami kontakt hiba lehet, mert eltünt... De miután visszahült a müanyag kikapcs után visszajött a kis g**i.. Aztán elvittem a szervízbe, de nem vették észre hogy eltűnne így szartak rá... Most hazahosztam és már ravágás után sem tűnik el viszont ha bemelegszik, igen... Kéne valamit csinálni... GIVE ME TANÁCS...

Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)