Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Aktív témák
-
vesszbali
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az Acer egy ISO szabvány szerint nézi a pixelhibákat... Mégpedig ha a képernyőt felosztjuk 9 egyenlő négyzetre, és ha a középsőbe egy pixel van vagy a két szélsőben négy vagy a többibe kilenc akkor csere...

[Szerkesztve] -
vesszbali
csendes tag
Aza szitu, hogy vettem hétfőn egy TFT-t és van rajta egy pixelhiba... Elkzdtem ütni-vágni hogy legyen a közepén is, hogy visszavegyék és ekkor jöttem rá hogy valami kontakt hiba lehet, mert eltünt... De miután visszahült a müanyag kikapcs után visszajött a kis g**i.. Aztán elvittem a szervízbe, de nem vették észre hogy eltűnne így szartak rá... Most hazahosztam és már ravágás után sem tűnik el viszont ha bemelegszik, igen... Kéne valamit csinálni... GIVE ME TANÁCS...

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Jövedelem
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)