- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaska66
újonc
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, sokunknak nagyon bejön! Iszonyúan tolja a posztapokaliptikus hangulatot, hétvégén csak kb. fél órát voltam egyedül egy szerveren, valósággal paranoiás voltam annyira érződött a katasztrófa! Hatalmas mennyiségű tartalom van benne annak aki felfedezni, bogarászni vágyik, ha minden kő alá benézel, minden gépet, levelet megnyitsz hátborzongató történetek állhatnak össze, és szerintem kell még idő rendesen mire tényleg megértjük, megérezzük magát a tényleges játékot. Ma az a mottó- mindent, nekem, most, mert megérdemlem, nehogy már valamit tennem kelljen érte- akik így játszanak, akik rohannak, akik csöcsrezgetőn játszanak azok nem fogják élvezni, van aki mást szeret - miért ne- az mással játszik, jellemzően a gyűlölködők hangja a legtöbb, a leghangosabb ( a megindokolt, értelmes, elzárkózó vélemények nem rage!) ! Akik meg szeretjük ha van időnk játszunk, meg játszunk és játszunk!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest