Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Üdv újra itt

Szerintem az otthon helye egyéni preferencia.
Én a "The Whitespring Resort" környékét választottam, mert sok a Black Titanium (BWM mole minerek),
ott a Golf Club (68-as Ghoulok + remek loot) és van 3 árus a közelben.Sokan Watoga környékén tanyáznak, a Suli illetve a Blast Zone közelsége miatt.
"Most Abbie's bunkert fejeztem be ami utána adott mégegyet. Sok van még egyébként? Nem tudjátok?"
Azért akad ott még tennivaló, de már kb 70%-nál vagy. Most kezd majd küldözgetni a térkép széle-hosszában... remek móka
Magas szintű playerek nélkül is kapsz 50-es SB-t a nyakadba, egyszerűen ott kell hagyni.(ha máshogy nem megy válts szervert.)
A "minden olyan erősnek tűnik" probléma tipikus 25-30 környékén. Ez az állapot csak addig tart, amíg nem kezdesz el egy jó Buildet építeni, és találsz hozzá egy elfogadható fegyvert.
30 környékén sztem a legjobb fegyver választás a Combat shotgun vagy a Combat rifle.Van egy alagút Lewisburg mellett(tele scorched-okkal,[kép]) ahol tonnaszámra lehet szedni ezeket a fegyókat és betörni a recikért.
Később érdemes "golfozni" egy kicsit, vagy a Uranium Fever eventet csinálni, Black Water mine-ban.
(itt relatív könnyen lehet szerezni bármilyen fegyót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Képregény topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1 humoros
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Rock Band 4 Hangszer Pakk - Xbox One / Xbox Series
- Új Lenovo Legion GO S - AMD Ryzen Z1 Extreme, SteamOS, 512GB SSD, 16GB RAM - 2 év garancia
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Szinte új PlayStation 5 VR2 eladó/ Media Markt garanciás 2027.11.08-ig/beszámítás van
- Xbox Series S játékkonzol
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- SONY PS4 PRO
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest