Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Üdv újra itt

Szerintem az otthon helye egyéni preferencia.
Én a "The Whitespring Resort" környékét választottam, mert sok a Black Titanium (BWM mole minerek),
ott a Golf Club (68-as Ghoulok + remek loot) és van 3 árus a közelben.Sokan Watoga környékén tanyáznak, a Suli illetve a Blast Zone közelsége miatt.
"Most Abbie's bunkert fejeztem be ami utána adott mégegyet. Sok van még egyébként? Nem tudjátok?"
Azért akad ott még tennivaló, de már kb 70%-nál vagy. Most kezd majd küldözgetni a térkép széle-hosszában... remek móka
Magas szintű playerek nélkül is kapsz 50-es SB-t a nyakadba, egyszerűen ott kell hagyni.(ha máshogy nem megy válts szervert.)
A "minden olyan erősnek tűnik" probléma tipikus 25-30 környékén. Ez az állapot csak addig tart, amíg nem kezdesz el egy jó Buildet építeni, és találsz hozzá egy elfogadható fegyvert.
30 környékén sztem a legjobb fegyver választás a Combat shotgun vagy a Combat rifle.Van egy alagút Lewisburg mellett(tele scorched-okkal,[kép]) ahol tonnaszámra lehet szedni ezeket a fegyókat és betörni a recikért.
Később érdemes "golfozni" egy kicsit, vagy a Uranium Fever eventet csinálni, Black Water mine-ban.
(itt relatív könnyen lehet szerezni bármilyen fegyót.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- További aktív témák...
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB/Garancia 2029.01.06
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest