Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorkos
tag
Maximálisan egyet tudok érteni veled, imádom a világot és szerintem hozzáad egy kis +ot az, ha van lehetőséged egy haverral játszani. Én megértem azokat akik kicsit fennakadtak a grafikán. Már szerintem sem itt kellene tartani, de számomra ez harmadlagos. Egy dolog volt ami rettenet zavart a beta alatt. Ps-en toltuk és nagyon sok helyen iszonyat beesett az fps. (6.-án dolgoztam az érkezett javítás pakk segített ezen valamit? Akinek van tapasztalata megoszthatná
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.