- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki sír, hogy milyen a játék hogyan néz ki, miért lett multiplayer, miért nincs NPC!
Az mégis mit gondolt? 1 millió + 1 videó van róla a youtube-on. Abba is látszik a grafika és az NPC-k hiánya.Felesleges szerintem ezen rúgozni. A Rust-tal is sokan játszanak és ott sincs NPC. Sőt ott a PVP szervereken van, hogy felkelsz és már halsz is mert pofán lő egy paraszt.
Én egyre jobban kezdem megszeretni kb. 20 óra után. Lone wolf-ként játszom és az igazat megvallva én még egyszer nem találkoztam olyan emberkékkel akik csapatban nyomják.
Én single játékként is élvezem teljesen. (Na jó akkor nem amikor meghalok egy olyan helyen ahol a legközelebbi spawn point a halál f@..án van
)
Számomra teljesen hozza a Fallout hangulatot.Ha valaki megvette és nem tetszik az így járt. Sajnálni nem tudom. Minden esti mókára nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + Picofly + 512 GB Samsung EVO Plus + Nintendo tok
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- Super Mario Maker Wii U + amiibo + artbook (dobozos)
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Nintendo Switch OLED (Zelda Edition) 64GB/ +128GB mSD + hatalmas játékcsomag + kiegészítők
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)