Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Mindenki sír, hogy milyen a játék hogyan néz ki, miért lett multiplayer, miért nincs NPC!
Az mégis mit gondolt? 1 millió + 1 videó van róla a youtube-on. Abba is látszik a grafika és az NPC-k hiánya.Felesleges szerintem ezen rúgozni. A Rust-tal is sokan játszanak és ott sincs NPC. Sőt ott a PVP szervereken van, hogy felkelsz és már halsz is mert pofán lő egy paraszt.
Én egyre jobban kezdem megszeretni kb. 20 óra után. Lone wolf-ként játszom és az igazat megvallva én még egyszer nem találkoztam olyan emberkékkel akik csapatban nyomják.
Én single játékként is élvezem teljesen. (Na jó akkor nem amikor meghalok egy olyan helyen ahol a legközelebbi spawn point a halál f@..án van
)
Számomra teljesen hozza a Fallout hangulatot.Ha valaki megvette és nem tetszik az így járt. Sajnálni nem tudom. Minden esti mókára nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 - ÚJSZERŰ, RENGETEG TARTOZÉK
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- Nintendo Wii Fit Plus Pack rengeteg kiegészítővel
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)