Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kispistax

tag

Szevasztok! A játék megjelenésekor nem kapott túl jó kritikákat, akkor nem is mertem megvenni. Most tájékozódtam egy kicsit és azt hallottam már lényegesen jobb lett a számos javítást és kiegészítőt követően. Segítségeteket szeretném kérni, ha megvenném a játékot melyik verziót érdemes (PC)? A legdrágább amit találtam és a legújabb: Fallout 76: Steel Dawn Deluxe (22.500 ft.), a legolcsóbb Fallout 76 digitális kód (3635 ft.). Mi a véleményetek a Steel Dawn Delux megéri ezt az árat? Van benne annyival több tartalom, vagy hasznos dolog? Olvasgattam a verziók közötti különbséget, de mivel nem tudom a játékban mi-micsoda, ezért fogalmam sincs mit tegyek. Ha megvenném a Deluxot és mégsem tetszene a játék a lényegesen többet buknék. Ha megveszem az alapot a DLC-k ingyen tölthetők hozzá? Az alapjátékon kívül valamiért kell még fizetni, az sem egyértelmű számomra. Egyedül is el lehet lenni vele? Jelenleg nincs olyan ismerősöm, aki szintén meg szeretné venni. Ha tudtok helyet, ami megbízható és aránylag olcsó (digitális verzió), akkor örülnék ha megosztanátok azt is. Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák