Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Azért a Fallout 3-at meg a New Vegast is kipörgetném a helyedben, gigantikus játékélményt adnak. A F3 után én totál kiüresedtem játékügyileg, azóta sem érdekel egy FPS sem, meg semmi, utána már csak az aktuális Far Cry részek tudtak megfogni, meg most ez. Semmi más. Ja, oké, a CARS, de az tök más kategória. A F3 a 10/10-es játék nálam, semmi nem tudta überelni. (Szerintem a 4 sem fogja, így, két óra játékidő után, bár még nagyon az elején vagyok. de hangulatban a 3-hoz ez sincs sehol.)
-
gyimger
őstag
Az eddigi TWD epizódokat a 6. évadból mára terveztem, csak hogy teljen az idő.

csabsz13:
Kíváncsi vagyok, mennyi teendőt ad majd a játék, ha már minden küldetéssel végeztél, mert azok ugye végesek. Ha túlélésre vagy gyűjtögetésre játszol, akkor lehet majd barangolni, azt hiszem
De elég szilárdan kitartanak a játékidő mellett, annak ellenére, hogy a térképet még mindig kicsinylik itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Filmvilág
- Parfüm topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)