Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
De ez alapból nyitva kellene legyen ráadásul, tehát rárakott valami egy master lockot, csak az a baj, hogy a modokat hiába deaktiváltam, ugyan úgy zárva maradt, szerintem kellene csinálnom egy új kezdést, deaktivált modokkal.
Egyik videó alatt olvastam, hogy vegyem fel meatdog-ot, és ő kinyitja. Tud a kutya zárat nyitni? (vagy csak vicc volt, nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest