Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Találtam pár jó fegyvert

Minigun ami ad +50% sebzést az emberek ellen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.50 Cal Sniper Rifle (hangtompítóval) ami lelassítja az időt ha célzol. Eszméletlen jó
De az a plasma rifle sem gyenge, ami dupla critical hitet ad

Egy Winter nevű gengszternek megtaláltam a holotape-jeit, nagyon eredeti az az akcentus

Meg kell hagyni az Ammo találó perk sokkal többet ér, mint a Barter (Capfinder
). Lőszernek ugyanúgy nincs súlya és többszörösét éri, mint a Caps. Mondjuk nem todom mennyire van értelme gyűjteni, van már több mint 20.000 és eddig még kb semmit nem vettem (max cseréltem)

-----------Meg azt jól sejtem, hogy a saját szintemtől is függ, hogy milyen erős ellenfeleket spawnol be?
Mert most azt látom, hogy már elég erős a karakter lvl40-en és itt az arányokon már csak rontani lehetne szinte .... (fegyverek is maxon vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Hobby elektronika
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen házat vegyek?
- Konzol Screenshot
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Lőszernek ugyanúgy nincs súlya és többszörösét éri, mint a Caps. Mondjuk nem todom mennyire van értelme gyűjteni, van már több mint 20.000 és eddig még kb semmit nem vettem (max cseréltem)