Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Tévedtem, nekem X-01-re egész pontosan ez a mod van fent: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2978/? -> hasonló egyébként ahhoz amit linkeltem, itt viszont a képek is szebbek, jobban látszik milyen is a festés

(#4304) Ptech

Mielőtt telepitesz egy MOD-ot, érdemes átfutni a leirását, bár gondolom úgyis átolvasnád hogy egyáltalán mire van és kell e az neked
Arra is érdemes figyelni hogy vannak-e kompatibilitási gondok más modokkal, ritka de előfordul az ilyen is, illetve szintén ritka, de van pár mod amit csak manuálisan lehet feltenni, mert a készitője nem úgy csinálta hogy a Nexus Mod Manager-el kompatibilis legyen. 1x futottam bele olyanba hogy letöltöttem a modot a Download with manager lehetőséggel, aztán nézem hogy nem csinál semmit a játékban, utána olvastam a mod leirásánál hogy ez manuális telepitésre van. A 130 modomból 1x volt ilyen, szóval ez se tul gyakori de előfordulhat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest