Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hozzá nem nyúltam a beállításokhoz, és magától lockolt 30-ra. Az ini átíródott. Most módosítottam, de nem meg 42 fölé. Mi folyik itt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #3251 üzenetére
Írd át a tetszőleges értékre amit akarsz aztán tedd a 2 prefs.ini fájlt írásvédetté.
Szétnéztél nexusmodon? Már van egy csomó mod teljesítményre : http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/searchresults/?src_cat=26. Valamelyik hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz micafighter #3252 üzenetére
Azért nem értem mert amikor elkezdtem játszani még jó volt.
-
Eclips21
őstag
T51es power armort lehet valahogy szerezni 30.szinten ?
-
félisten
válasz Plazmacucci #3253 üzenetére
Baszki újraindítottam a gépet és most már megy rendesen. Eddig a ventilátor sem pörgött fel. Érdekes hiba.
Sőt ha nyomok egy quickload-ot már nem terhelődik tovább a gép, és akad a játék. Imádom![ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Plazmacucci #3255 üzenetére
Nálam a legviccesebb az egészben az, hogy a GPU használat még most sem megy 75% fölé, pedig a 7950 teljesítményét közelítő szintre húztam a kártyámat...
Ez a Witcher 3-ban pl. igen magas beállítások mellett 37-45 fps-t jelent mindenféle probléma nélkül.
De a Fallout 4 mégiscsak aszongya, fuck you. -
pulffy
őstag
Sziasztok, azt szeretnem kérdezni, hogy hogyan osszam el az elején a S.P.E.C.I.A.L. pontokat .... Mire erdemes rakni? Es mire nem... ?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #3255 üzenetére
Megjavitotta magát
(#3257) pulffy: ez attól függ milyen karaktert szeretnél játszani, rengeteg féle játékstilús lehetséges. Ha leirod hogy milyen karaktert szeretnél akkor segitünk a SPECIAL elosztásában. Például: közelharci fegyvereket favozirzálsz, vagy löfegyvereket? Vagy esetleg irtozol a vértől és nem akarsz harcolni? Ha akarsz harcolni akkor egyenesen neki az ellenségnek vagy inkább lopakodva csendben? Rengeteg fegyver/páncél modolásra van lehetőség a játékban, ez mennyire érdekel téged? Rengeteg felszedhető tárgy lesz a játékban és gyakorlatilag minden hasznos lesz a barkácsoláshoz. Szeretsz mindent felszedni vagy annyira nem érdekel? A játék során lesz rengeteg zár meg számitogép amiket feltörhetsz, ha akarsz. Sokszor segitenek neked, csapdákat, robotokat kapcsolhatsz/ki-be, vagy értékes tárgyakhoz/információhoz férhetsz hozzá. Mennyire szeretnél zárat/gépeket törni?
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
Érdemes az intelligenciát maxra állítani mert az ellenfelekért és küldetésekért kapott tapasztalai pontok, nem szint, sem ellenfél, csak és kizárólag intelligencia függő!!! Vagy pedig hagyni az intelligenciát nullán és az "idiot savant" perkkel ami azt eredményezi hogy a "hülyéknek mindig szerencséjük van", véletlenszerűen 3 x XP kapni az tevékenységekért(minél kisebb az intelligencia annál nagyobb az esély)! Azonban ez utóbbinak minimum 5. szintű luck kell!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
micafighter
nagyúr
válasz Eclips21 #3254 üzenetére
Jó kérdés http://fallout4map.com/ nézd meg a power armor helyeket, hátha. Az atomic cats garázsban a csajszinál mindig volt pár T51 alkatrész amikor arra jártam. Esetleg más boltosokat is érdemes megnézni akik árulnak power armor alkatrészeket, pl a BoS hajón a ketrecben a hapi.
-
pulffy
őstag
válasz micafighter #3258 üzenetére
3asban es a es az NVben szertem mindent attkutyaszi, es feltorni... Mindig elraktaroztam a ertekes cuccokat, amik aztan szerintem tok feleslgesse valtak na mind egy... Harcba a v.a.t.s.-ot reszesitem elonyben, szinte mindig azt hasznalom , lopakodas az nem vot sosem az en stilusom es a meggyozes se, nem kerulom a konfliktust ... Most igy kezdenék , de meg nem veglegsittettem , ne mentem ki abvaultbol :
S:4
P:5
E:4
C:2
I:4
A:5
L:4Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
.LnB
titán
válasz Eclips21 #3254 üzenetére
Én itt találtam.
Be van zárva ajtó mögé, de Valentine ki tudja nyitni. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
micafighter
nagyúr
Ha érdekel az idiot savaint perk ami százalékos eséllyel bónusz xp-t ad akkor a lck-ot érdemes 5-re tenni hogy egyből tanulni tudd majd az idiot savaint-ot. Az idiot savaint annál nagyobb eséllyel jön be minél kisebb az inteligenciád, de én csak ez miatt nem hagynám lvl1-en az inteligenciát mert az inteligencia kell a hackeléshez, a gun nut meg a science perkek is ott vannak amik fontosak lesznek a kraftoláshoz. Karizmára jó lenne adni 3 pontot a lone wanderer perk miatt, hogy ha vállalod az egyedül/kutyával kóborlást, akkor igen hasznos lesz mert lvl2-őn 100-al növeli a cipelési kapacitásod, meg emelett dmg resist-et is ad. Ha érdekel a bázisépitgetős rész akkor érdemes lesz majd a karizmát felhúzni 6-ra a local leader perk miatt. Lvl 1-en supply line-t tudsz épiteni vele a településeid között amivel elérhetőek lesznek a nyersanyagok mindenütt, a 2. szintü local leaderrel pedig boltokat tudsz majd épiteni a saját településeidre. A 6 karizma viszont ráér még, bobble head is lesz amit ha megtalálsz növeli a karizmádat 1-el, és itt később is tudsz majd adni pontokat a special-odra, nem fixált a dolog mint pl a F3-ban (ott se volt teljesen fix de ott nem tudtál szintlépéskor a specialra pakolni pontokat). STR-ből érdemes 4el kezdeni a modoláshoz szükséges perkek miatt, inteligenciából minimum 4 de jobb a 6ot megcélozni majd mert a science perkhez 6 inteligencia kell és lézerfegyverek/power armor modoláshoz és a fejlettebb bázisvédelmi berendezésekhez kelleni fog a science perk.
Igy röviden ennyi
Én legelsőnek a scrounger (LCK tree), cap collector (CHR tree), a locksmith (PER tree) és a hacker (INT tree), lone wanderer (CHR tree) perkekkel kezdenék majd, kb ilyen sorrendben.
-
Ryder62
őstag
Megvan a gém boltból, aktiváltam Steamen de az acsik nem jelennek meg. Ez miért lehet?
-
Ryder62
őstag
válasz micafighter #3267 üzenetére
A játék adatlapján (könyvtárban) nem jelennek meg csak hogy +50 és ha rákattintok üres a lista. Steam overlay alatt is üres. Még csak 25 percem van a játékban, most lett kész a karakterem de mondom utánanézek már mi ez.
Vagy mind hidden? Mert azok nem szoktak megjelenni sehol csak a globális statisztikában. Ott megjelennek a F4-es öcsik.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Nem tudja eldönteni a játék hogy most T45 vagy T51
Azért csak T45 lett, bár abból legalább teljes szett:
Lvl 20, Survival nehézség. Épp egy Alien űrhajó lezuhanása után másztam fel a magasba, hátha meglátom hogy hova esett
-
pulffy
őstag
válasz micafighter #3265 üzenetére
Köszönöm...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Ryder62
őstag
válasz PhilBrick #3270 üzenetére
Oké, működik.
Viszont van egy problémám a megjelenítéssel:
Mikor mozgok homályos a kép. Mikor egy helyben állok, szép éles. Futás és séta közben is elhomályosodik. Motion blurt kikapcsoltam, semmi, élsimítást áttettem driverből, semmi, sun glare maxon, semmi. Nem tudom melyik beállítás okozhatja.
-
.LnB
titán
Az elmúlt két napban elég sokat haladtam. Mert elfogytak végre a mellékküldetéseim amik voltak. Már csak 1-1 settlement-es van (mármint a Pip-boy-ban jelenleg). Így végre folytattam a sztorit. Tegnap jutottam el az
Institute-hoz. Nekem nagyon tetszett a sztori és a hely is. De gondoltam erre a lehetőségre, hogy Shaun lesz a főnök. -Érdeklődnék az Adamantium Skeleton perkről. Az teljesen meggátolja max szitnten, hogy egy gránát leszakítsa a lábamat, és nem sérülnek a kezeim, úgy hogy ne tudjak lőni? Elkezdtem kicsit erősebbre alakítani a karakteremet, mert Survival módba kell az állóképesség.
-Az törvényszerű, hogy azt a töltény lootolom legkevesebbszer, és abból a töltényből van legkevesebb még az árusoknál is ami pont nekem kell? .44 round. Gondoltam Kellogg's pistol nyomom csak, de ez kivitelezhetetlen. Pedig Scrounger-on is van két pont. :S
-Mod ajánló:
Én nem teszek fel sose mást, csak ami a külsőt változtatja meg a játékban. (és a párbeszéd addon. Így tegnap találtam ezt ami a felhőket teszi szebbé: [link].
És még egyet ami a talaj, sziklák textúráit javítja, és kevesebb videomemóriát is fogyaszt: [link](#3269) Ptech: Te csak így lazán bejelented, hogy láttad lezuhanni az űrhajót?!
Sokunk itt imádkozik, hogy lássuk. Te meg itt lazázol?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3265 üzenetére
Viszont ha nem akar építkezni, craftolgatni akkor nem teljesen jó amit ajánlasz. Írja is, hogy nem kerüli a konfliktus-t. Szóval vagy nagyobb sebzés vagy ellenállás kelleni fog. És a a Local leader ilyenkor teljesen felesleges. Nekem is full Charismám van, de nincs LL kitéve. Addig kell az építkezés is míg generátort tudok csinálni, vagy nagy ritkán ami a questekhez kell. Ezen az Armor és fegyver craftoláson is gondolkodom egy jó ideje. Abszolút nem fontos szerintem. Persze ez attól függ, hogy akar e valaki fegyvert vagy armor-t craftolni, akar e bíbelődni vele. Mert esnek olyanok amik teljesen jók.
Ha sok a harc akkor inkább Toughness, Action Boy, Better Criticals.
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Tudja valaki, hogy a Fallout 4 Season Pass melyik régióban a legolcsóbb? Nem találtam erre összehasonlító oldalt. A http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php nem tud ilyet.
-
Bad Pritt
félisten
Az armor talán tényleg nem, a fegyvercraftolás viszont hasznos. Nem kell várni, hogy neked való jó fegyver essen, hanem egy szutyok kis rövidcsövő vadászpuskából csinálsz egy .50-es éjjellátóval felszerelt, hangtompítós snipert 200+ lőtávolsággal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3278 üzenetére
Igazad van. De nálam ez azért más kicsit a helyzet. Mert ami nem Legendary azt én nem is fejlesztem. Csak Legendary-t használok a bónuszok miatt. A simák nem érdemesek a fejlesztésre sem. Ezért én azok közül válogatok ami van. Jó mondjuk ha sniperezni akarsz és az istenért nem esik az cink. De nekem eddig szerencsém volt.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Integrator #3277 üzenetére
Hali, pc-re, vpn-el meg tudod venni 6200 huf-ért itt:
http://www.nuuvem.com/item/fallout-4-season-passUtána simán steam kliensben aktiválható, nem kell trükközni. Én így vettem megjelenéskor.
-
Bad Pritt
félisten
Én is csak Legendary-t fejlesztek, de azért nem mindegy, hogy a Legendary sniper 60-at sebez vagy 130-at a cripple dmg mellé.
Nekem most már semmiből sincs szűkölködés, van mit a tejbe aprítani. Egyetlen bajom az idiot savant karakterrel, hogy az alacsony int miatt sok fegyvermodtól el fog esni, mert nem tud science-t fejleszteni. Cserébe egy melee idiot magas agility-vel csábító lehet.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3281 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy 6-os INT mellé is bőven jó választás az idiot savant. Elég sűrűn beadja így is.
Nekem is van mindenem bőséggel, kivéve az a fránya.44-es skuló. Volt sok, de fogy és lassan lehet pótolni. Árusoknál is alig van.
Mesélek egy vicceset. Ezt csak neked akartam privibe leírni, de hagy nevessenek mások is a hülyeségemen.
Vagánykodtam itt nemrég, hogy mennyire könnyű a játék normálon, minden enemy one hit. Aztán feltettem Very High-ra, és úgy nem volt rossz egy ideig. De ott is simán haladtam, és akkora királynak éreztem magam.. Gondoltam felteszem Survival-ra. Aztán belépek a megfelelő menübe, hogy átállítsam és nézem, hogy normal. Mondom WTF?! Én átállítottam napokkal korábban Very High-ra?! Aztán eszembe jutott. Az ini buhera miatt írásvédett a file. És ha átállítom akkor csak a következő indításig él a beállítás. Szóval 2-3napig nyomtam normálon azt gondolva, hogy egy halhatatlan félisten vagyok Very High szinten is. Na de már pár napja valóban Suvival módban nyomom. És tényleg nem nehéz. Nem is az ellenfelekkel van a baj, hanem a stimpack lassabban gyógyít és hasonlóak. De egy Behemoth-ot 1v1-be sérülés nélkül megölök így is.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Éppen ezért írtam le azt is hogy melyik miért jó Viszont a legfontosabb dolog tényleg lemaradt, az ilyen szemből nekik megyek terminátor stílushoz az END lesz a legfontosabb
Viszont szvsz vagy a kraftolós perkeket, vagy a cap collector + local leader perkeket érdemes kifejleszteni mert annyi féle mod van a fegyverekhez, hogy a saját játékstilusodhoz tudod öket alakitani, ha be tudod szerezni a modokat. Ha a kraftolós perkeket kifejleszted akkor le tudod magadnak gyártani, ha nem akarod kifejleszteni akkor lvl2-es cap colletor + local leader a CHARISMA ágon, ezekkel tudsz 3as szintü boltokat épiteni, ahol elég hasznos fegyverek és páncélok vannak igen jó áron Nem legendaryk, de a modok miatt megvettem jópár fegyvert, 200 kupakot megért hogy az igy szerzett modokkal a legendary fegyvereimet fel tudjam fejleszteni
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy szerintem ez az egyik legnagyobb baja a Bethesda-féle Falloutoknak (de részben az Elder Scrolls játékoknak is): egy idő után drasztikusan esik a kihívás, sokadik végigjátszásra már az elején se nagy, kivéve, ha magad akarod szopatni azzal, hogy nem úgy fejlődsz, nem arra mész, amerre egyszerű.
-
micafighter
nagyúr
válasz Bad Pritt #3284 üzenetére
,,magad akarod szopatni "
Az miért önszopatás ha úgy játszol, hogy folyamatosan kihivást jelentsen a játék ha akkor élvezed, még úgy is ha ez mondjuk azt jelenti hogy nem pakolsz szét egyből minden perk pontot, nem a legnagyobb legerősebb páncélokat hordod, stb ?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz micafighter #3285 üzenetére
Pont azért, amit leírtál. Ez bőven önszopatás, még ha tudatos is és a játékos jókedvében dönt így (mazochista). Nem feltétlen rossz dolog, ha az embernek erre van igénye, de ez már abból fakad, hogy valamiért a játék nehézsége nincs finomhangolva.
-
.LnB
titán
Csak úgy halkan megkérdezném (rinyálnék), hogy komolyan senkinek nicsenek tapasztalatai a perkerkől amit az elmúlt 2 napban feltettem kérdéseket? Mert az téma folyamatosan, hogy kinek mennyi fps-e van, meg mi miért nem jó. De kérdezek valamit a játék lényegi pontjáról, és huss mindenki átsiklik felette. MIÉRT?!!?
-
Bad Pritt
félisten
Mondod ezt egy nappal azután, hogy komplett kis tesztet tettél közre a különböző driverek fps számairól.
Amúgy nem tudom, én nem foglalkozom ennyit a perkekkel, már csak dobálom összevissza, mert ami kéne, az még 5 lvl.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
micafighter
nagyúr
válasz Bad Pritt #3286 üzenetére
Nem akarom a játékot védeni mert sok hibája van, pl a téma kapcsán lehetnének okosabb ellenségek. Viszont: Ugyebár sok féle játékstilust választhatunk. Én inkább preferálom az "önszopatást" hogy kellő kihívást jelentsen a játék, mint hogy olyan nehéz legyen ami bezár téged 1-2 fajta perk elosztásra, baromira lekorlátozva a játékstilusodat.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3288 üzenetére
Azzal is azért fáradtam komolyan, hogy annak hatására vége lesz talán. És végül is bevált. De nem rátok értettem amit írtam. Tudom, hogy te nem is tartasz még ott. Hanem senki nem ír ilyesmiről.
-
Bad Pritt
félisten
válasz micafighter #3289 üzenetére
Persze, nekem is van már önszopatós karakterem, de ha az ember egy tényleg hasznos karaktert csinál (távolsági fegyverek, hack, zártörés, barter), akkor hamar elszáll a kihívás sajnos, ez a háromnál is így volt. Ettől függetlenül azért vannak néhol szopóka helyek, Saugus Ironworks az egyik legjobb hajkitépős hely.
-
varadigabor
senior tag
Sikerült lopni a rendőrségen is egy power armort egy Brotherhood őrtől . Nagy nehezen 15x sikerült kilopni a core-t. Így már van egy második T-60 is.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3291 üzenetére
A távolsági fegyver az hogy lehet hasznos? Mármint a legtöbbször zárt helyen kell zúzni. És mikor rádront 30 ghoul akkor a fire rate miatt nem szívás inkább?
-
Bad Pritt
félisten
Kinn a pusztaságban, nyitott bázisoknál, nagyobb termekben.
Nem szokott rám rontani egy sem, kaméleonban tolom. Mire feleszmélnek, már 3-4 elpusztult, a maradékot meg vagy shotgunnal vagy lézerpuskával aprítom össze.
Amúgy a távolsági fegyvert nem nagy távolságra értettem, hanem úgy, hogy nem melee. Tehát lőfegyver, csak farok módon fogalmaztam meg.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3294 üzenetére
Egyébként ez, hogy működik ha sniper+sneak+hangtompító van. Akkor messziről le lehet őket szedegetni egyesével, úgy hogy észre se vesznek?
"Mire feleszmélnek, már 3-4 elpusztult, a maradékot meg vagy shotgunnal vagy lézerpuskával aprítom össze."
Majd Jamaica Plain-ban meglepődsz. Én addig sose fordítottam hátat és szaladtam, de ott muszáj volt. Kicsit World War Z feeling az a terület.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz 4264adam #3296 üzenetére
Pisztollyal kicsit más volt a helyzet.
Lelőttem egyet, jobbra fordulok, szalad felém 40(na jó lehet csak 15 volt) ! áááá usgyi!!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Persze, gyakorlatilag ha 20-30 méterre érnek, akkor vált hiddenről még csak caution-re, onnantól még 3-4-et minimum tudok lőni. Egy közepes méretű teremben is működik, close combatra a dobtáras shotit tartogatom.
Jamaica Plain már ki lett pucolva, az volt az első nagy tesztje a kaméleon páncélnak.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #3298 üzenetére
Azta most néztem csak meg, hogy mi is pontosan ez a kaméleon armor. Baromi király Nem is gondoltam volna, hogy full
láthatatlan vagy benne. Sajna én nem sok hasznát venném. de majd begyűjtök egyet, úgy is a fullos karakter kimaxolása a célom. Majd jól jöhet egyszer.
Nem is értem te, hogy járhattál már Jamaica Plain-ban mikor nekem nemrég dobta csak be a questet. Random lenne a dolog? Kétlem. Vagy quest nélkül mentél oda?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Asszem az egyik settlement-es küldinél kérték, hogy azt pucoljam ki. Azért nem tudom, mert a végén már nem foglalkoztam velük, viszont a térképre kirakta a markert, szóval csak megnéztem, hogy mi a helyzet, hát... nem voltam boldog.
Azt mondjuk hülyeségnek tartom a chameleonnál, hogy ha csak az egyik karvédő van meg, akkor is full láthatatlan leszel. Javítson ki valaki, ha tévedek, nekem a mellvért lett meg elsőnek, de mintha ilyet olvastam volna. Minden plusz darab már csak növeli az álcaértéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest