Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz hengelhof #3598 üzenetére
A kisebb póznáknak ugyanúgy 500 a hatósugara, mint a nagyoknak vagy a falra rakható "csatlakozóknak", ha jól emlékszem, de este meg tudom nézni. Ráadásul gömbről beszélünk, így a ha a nagy póznát a ház tetejére teszed, belül valamivel kisebb lesz az ellátott tér lefelé, mert a pózna hegyétől számítja a gömböt, ott a közepe. A tetőre jobb a "sima" csatlakozókat lerakni, az oszlopokat meg az utcára. Vagy hogy a kábel ne lógjon bele a tetőbe (mert akkor nem engedi összekötni), egy oszlop középre és onnan pár "csatlakozó" a tetőn elosztva
A kapcsolók amcsi szabvány szerint vannak, végülis Commonwealth is oda tartozik, azért van lefelé "felkapcsolva".
#3600 Ptech A rádióadó a lehelyezésekor be van kapcsolva, így ha nem piszkáltad, működik. A pipboy-on is látszik, hogy működik-e.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Fitzgerald
veterán
válasz bitpork #3599 üzenetére
Ha már itt tartunk, pl. UK-ben sok minden fordítva, valamilyen egészen egyedi elgondolás alapján működik.
Az egy dolog, hogy a balos közlekedés miatt majdnem az életemet vesztettem párszor.
De pl. a hostelekben a zuhanyzóban sok helyen a világítás timerre van állítva, és ha bemész a zuhanykabinba, ott nem tudod triggerelni a timert, ahhoz gyakorlatilag egy szál pöcsben/törölközőben ki kell jönni a zuhanyzó előterébe lol.
Már ha ki tudsz jönni ugye, mert a zuhanykabin ajtaja befelé nyílik.
Ergo amikor jössz kifelé, az amúgy is 1 négyzetméternél kisebb kabinban még az arcodba is kell húznod az ajtót, hogy egyáltalán ki tudj jönni.
A csaptelepek is úgy vannak felszerelve a mosdókagyló fölé, hogy lehetőleg be se férjen alájuk a kezed, ha szeretnél kezet mosni. Mókás dolgok ezek.[ Szerkesztve ]
-
-
SaGa59
őstag
válasz hengelhof #3603 üzenetére
A hatósugarat a FO4Editorban lehet megnézni. Ha a játékban akarod, akkor fogsz egy olyan lámpát, amit nem kell közvetlenül odakábelezni a generátorhoz vagy egy bekötött csatlakozóhoz és "kitapogatod" hol van a határa annak, ahol még világít. Egy a mennyezeten egy "szabványos" négyzet alakú tetőelem közepére rakott "csatlakozó" a hozzá érő tetőelemeket is ellátja , meg nagyjából az alatta lévő szint közepéig érhet le, ha durván 2,5-3m-nek vesszük egy szint belmagasságát. A táv 500 "Bethesda egység", ami talán 5m...
Van olyan mod, ami ezt a távot duplájára, háromszorosára (én ezt használom, mert így életszerű), vagy akkorára növeli, hogy elég egy oszlop Sanctuary közepére és az összes házat ellátja. Na ez már gáz kategória...
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
senior tag
Kiraktam elárusító bódékat, rendeltem hozzá munkaerőt. Látszólag nem csinálnak semmit, csak támasztják a pultot, vagy elmennek sétálgatni. Hogy indul be a biznisz itt? Adjak át nekik eladni való cuccokat? Pl. vizet, vagy ami nem kell? Kupakot is adjak, hogy legyen tőkéje? Ez a része a játéknak hogyan működik? Nekem úgy lenne logikus, hogy be tudnék pakolni olyan cuccokat a megfelelő pultokba, amik nem kellenek, és az eladók eladják nekem.
Írtátok, hogy orvost is lehet delegálni.
A resource/misc (azt hiszem ez az elérési út) van egy pult. Kiraktam, hozzárendeltem egy téblábolót, és... nem tudom mi történik. -
HornedReaper
senior tag
Úgy vettem észre, a generátorokat pedig össze lehet kötni, így "összeadódik" az árammennyiség, amit termelnek. Legalábbis nem működött az egyik víztermelőm és ez megoldotta
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
micafighter
nagyúr
válasz hengelhof #3608 üzenetére
Nem kell adnod semmit a boltosnak. Leteszel egy boltos bódét, hozzárendelsz egy embert, és onnantol tudsz vele kereskedni (barter) azt hiszem reggel 7 és este 10 között (rá van irva a bódéra a nyitvatartás ). Egyből és magától lesznek cuccai, lesz alaptőkéje is, ami pár naponta visszatermelődik neki. Minél magasabb szintü boltot teszel le, annál több/jobb dolgokat árul. Az orvost is a boltoknál találod, a misc-ben ami van asztal az ilyen junk gyüjtő asztalka, akit hozzárendelsz az random junkot termel neked.
A boltosok egyébként csak támasztják a pultot, de nem baj ez mert termelnek neked kupakokat is a workbenchedbe gyüjtik perselybe. Van amelyik bolt egyébként a lakosok hangulatát is növeli, az orvos biztosan, de oda van irva a boltnál hogy kupakot termel, meg amelyik hangulatot is javit annak az is oda van irva
(#3609) harveszter ha több generátort kötsz egy fogyasztóra, akkor a generátorok áramtermelése összeadódik. Én pl a viztermelőket úgy oldottam meg hogy a szükséges mennyiségü generátort egy nagy póznára kötöttem, és a nagy póznáról vezettem a kábeleket szét a viztisztitókig. A generátorok áramtermelése összeadódik, és a fogyasztók fogyasztása is.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz hengelhof #3608 üzenetére
Megnéztem és igen, az összes pilon meg konnektor egyforma, 500 egység sugarú gömbben szolgáltat áramot.
A generátorok termelése természetesen összeadódik, ha összedrótozod őket, ahogy a valóságban is. Igaz, IRL mindenféle spéci cuccok kellenek, hogy a forgásukat összehangolják, ne vigyék el a fázisfrekit, de itt ezt automatice tudja a legcsoffadtabb rozsdás berregő is.
A boltok részben az adott falu raktárkészletét forgalmazzák, részben meg van valami saját beszerzési forrásuk is, mert ahogy beállt valamelyik a bodegába, rögtön árult olyasmit is, amiből raktáron biztos nem volt épp. A pénzük nem túl sok, de azért lehet velük boltolgatni és időnként (talán naponta) újra lesz pénzük, ha lenulláztad őket. Annál, hogy te tudsz tőlük vásárolgatni sokkal lényegesebb, hogy termelik a pénzt a falunak, meg a jókedvet. Az igazán érdekes cuccokat a céllövöldében szerzi be az ember ebben a világban.
-
pulffy
őstag
Helo, a perkeknek magyar leirása van valhol?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
frame>24
addikt
213,6 MB-ot tölt le.
De nincs semmi hivatalos hír, tehát ez béta patch lehet...(nálam engedélyezve van)Megvan
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
SAMG3
tag
Már a második alkalom h az ember akinek nyitnia kéne egy terminalt nem csinál semmit. Elmegyek a halál faszára vissazjövök. Ütögetem beszélgetek vele de nem hajlandó semmti csinálni. :/ MIt tegyek?
-
SAMG3
tag
Az előző gondot sikerül megoldani. Most az a bajom h hiába van a science 3as szinten nem engedi craftolni a fegyvert pedig csak ez az 1 követelménye van. Minden szükséges cucc a rendelkezésemre áll. MIt tudok tenni?
-
.LnB
titán
Ezt nem értem. Bunker Hill:
a Railload engem támad de miert? Nem írta ki , hogy mostantól velük rosszba vagyok.. :S „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sheep
addikt
X-boxon játszol? Itt írnak egy hasonló hibáról
[link]When trying to craft a weapon mod, the game will display the notification telling you that you lack the necessary items, even though it shows you have the right perks and a sufficient amount of crafting materials.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
nagyúr
Hali srácok
Másnál is volt már ilyen bug? Fél órát kerestem Prestont mire megtaláltam egy háztetőn Nem bírt lejönni szerencsétlen, de megoldottam
38 órát raktam bele, már kicsit kezdem unni. Fő szálat még mindenképp végig viszem, de nálam a Witcher 3 nagyobbat ütött.
-
-
nofi
addikt
Kis segítséget kérnék
Van sanctuaryban chem station? Neten megoszló hozzászólások vannak, a hídtól balra a második ház mögött mondják páran, de nekem ott semmi nincs.
Ha jól látom építős irányba kellene fejlődnöm, hogy építhessek egyet, de nem akarok erre költeni. A sanctuaryben tárolt dolgaim gondolom máshogy nem lesznek láthatóak más chem stationönBiztos bénázok, de pl. a detektívet nem tudom hogyan kell rávenni hackelésre. Ha kijelölöm, hogy parancsot adjak neki, a terminálra mutatva csak saját magam tudok hackelni.
Xbox GT: nozsolt
-
micafighter
nagyúr
Van olyan eszköz aminek a kraftolásához a hozzávalók ki se férnek egyszerre és görgetős listán vannak. Én is azt láttam elsőre hogy minden megvan, de csak nem sikerült kraftolni, akkor vettem észre hogy még le lehetett görgetni és egy alapanyag hiányzott hozzá.
(#3622) sheep szerintem nagy eséllyel user error. Amit fentebb irtam. Nehéz észrevenni hogy görgethető a hozzávalók listája, engem is becsapott többször is és azt hittem bug, nemrég vettem észre 80 óra gameplay-el aminek szerves része a kraftolás, hogy van ahol olyan hosszu a hozzávalók listája hogy görgetni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A betyár mindenit!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
brumi1024
veterán
-
Ryder62
őstag
Hali
Ha be van kapcsolva a wetness opció (esőben csillog minden) akkor kb játszhatatlanná válik a játék ha esik, mert fehérré válik minden. GTX 750 Ti 2 GB VRAM, 353.30 driverrel.
Más is találkozott ezzel?
-
nagyúr
(#3633) brumi1024 Mondjuk annyira nem izgat sniperkedéshez annyira nem illik a PA
(#3634) cr33p Engem Piper akart megölni full random Visszatöltötem az állást aztán "meggyógyult".
-
.LnB
titán
Tudna valaki magyarázatot adni nekem erre? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
senior tag
Nekem meg ez a problémám: Pip-boy app
-
.LnB
titán
válasz hengelhof #3641 üzenetére
Ezt én olvastam is amikor írtad, de mindent megcsináltál amire gondolni tudtam, restart, app újratelepítés stb. Szóval nemtom. Router ha van még az lehet gond esetleg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
SAMG3
tag
Szerintem szarul van optimalizalva a jatek. Nem akarom elhinni h ezen a gepen: gtx970gaming vga i5 6500 proci 8gb ddr4 ram akad a jatek ultran. Marpedig tele van mikro laggal ugy h az fps 55 ala nem nagyon megy ultran fullhd fellbontason. :/ inkabb a fix 60fps a jellemzo.... A legnagyobb gondom h elhomalyosodik neha amit mar valaki irt korabban. Foleg akkor mikor gyorsan mozgatom jobbra vagy balra az egeret. Ez normalis?
-
félisten
-
.LnB
titán
válasz Plazmacucci #3645 üzenetére
Igazság szerint gondoltam. De melyik? Mert 90%-ra mondom, hogy nekem nem írta ki, hogy mostantól nem leszünk haverok. :S
Fenébe, pedig a legdiplomatikusabb úton akartam végigjátszani. Azok mellett, hogy ha kell szétlövök mindenkit[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
De örülnék ha nekem csak mikro laggok lennének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest