Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy 6-os INT mellé is bőven jó választás az idiot savant. Elég sűrűn beadja így is.
Nekem is van mindenem bőséggel, kivéve az a fránya.44-es skuló. Volt sok, de fogy és lassan lehet pótolni. Árusoknál is alig van.
Mesélek egy vicceset. Ezt csak neked akartam privibe leírni, de hagy nevessenek mások is a hülyeségemen.
Vagánykodtam itt nemrég, hogy mennyire könnyű a játék normálon, minden enemy one hit. Aztán feltettem Very High-ra, és úgy nem volt rossz egy ideig. De ott is simán haladtam, és akkora királynak éreztem magam.. Gondoltam felteszem Survival-ra. Aztán belépek a megfelelő menübe, hogy átállítsam és nézem, hogy normal. Mondom WTF?! Én átállítottam napokkal korábban Very High-ra?! Aztán eszembe jutott. Az ini buhera miatt írásvédett a file. És ha átállítom akkor csak a következő indításig él a beállítás. Szóval 2-3napig nyomtam normálon azt gondolva, hogy egy halhatatlan félisten vagyok Very High szinten is.
Na de már pár napja valóban Suvival módban nyomom. És tényleg nem nehéz. Nem is az ellenfelekkel van a baj, hanem a stimpack lassabban gyógyít és hasonlóak. De egy Behemoth-ot 1v1-be sérülés nélkül megölök így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de már pár napja valóban Suvival módban nyomom. És tényleg nem nehéz. Nem is az ellenfelekkel van a baj, hanem a stimpack lassabban gyógyít és hasonlóak. De egy Behemoth-ot 1v1-be sérülés nélkül megölök így is.