Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nekem ezek vannak fönn a fegyvermodok közül (meg persze a Calibr, mert az kell nekik):
COD Realism v6.esp
CombatEnhanced-Package v02.esp
Combat Enhanced-Tactics.espMeg feltettem azt amit Haas javasolt, a Weapon Modification Kit-et pluszban. Te meg tudod csinálni ez utóbbi nélkül is, hogy leszedsz egy távcsövet/hangtompítót valamelyik fegyverről, és átrakod egy másikra? A kutyabőrös-patkányfogas kérdésemre választ tudnátok adni? Lehet majd ezekkel alkímiázni valamit, vagy csak eladásra jók?
Androidosnál még nem tartok. Most megyek a mirelurkokhoz.
Akkor a cellbuffert így fogom kezelni ezentúl.
Azok az elátkozott helyek nálam is megvannak. Most például egyszer csak lefagyott a Northwest Seneca metróbejáratnál, és azóta akárhányszor próbálok oda belépni, ott mindig azonnal kifagy. Szerencsére a Family-t meg lehet közelíteni a Meresti-ből is. De ha valami főküldetés szempontjából fontos és megkerülhetetlen hellyel fog u. ez történni, akkor cida van. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Tényleg, a tricikligyár... az fura hely volt. Izgalmas. Nálad is felrobbant mindennek a feje? Pedig hogy drukkoltam, hogy mind keljenek fel, de hát fej nélkül nem ment nekik. Tetszett, határozottan tetszett az a hely.
Ne izgulj a nevesített ellenség miatt, ha rád támad, jogod van megölni. Egyszerű szabály ez Posztakopaliptiában.Van belőlük elég. A felfedezés meg alap... akinek olyan játék kell, amelyben kézen fogva vezetik át egy szájbarágós interaktív filmen, az nem sandbox játékokkal tököl. Találtam egyébként (eddig egyetlen) helyet, ahol simán be tudtam lépni a fő szálba néhány lépéssel később, de teljesen meg voltam vele elégedve. Akinek malaca van, rábukkan... annak malaca van, rábukkan
. Nyugalom, lehet érezni, hogy valami készül, no para
!Androidost most még nem (csak előtte, akkor az összes befejezéssel). Ott tartok, hogy a "kvesztfelügyelő" elkolbászolt Rivet City-ből Megatonba, mert már "túl sokat tudtam"... na és még többet kérdezősködöm. Meg is lepődtem... egyedül?! Nagy túlélő lehet... szerettem volna jobban megismerni, de a beszélgetésünk után visszafordult Rivetbe. Remélem túléli a visszafelé utat is.
Majd a szerszámoslány utolsó fejezetével együtt intézem, kicsit később.szerk: kicsit haragszom rád a Here and Now miatt, csak halkan mondom... inkább tekertem volna az ikszpészűrőn, lépek egy szintet valami játékélményt javító perkkel (pölö Child at Heart)
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fallout 4
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nyugalom, lehet érezni, hogy valami készül, no para
!