Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _bs_

tag

válasz Sly Bp. #3074 üzenetére

igen, irány ParadicsomEsés. A bejáratnál van Grouse, a nagyfőnök jobb keze. Ha a karaktered "jó" vagy semleges akkor meg kell vesztegetned a fickót hogy bejuss - a másik opció hogy a Mesmetronnal levadászod neki az embereket akiket megjelöl és ahogy teljesíted akkor beenged. A mesmetron egy spéci kábítófegyver, taktikailag elég fontos műszer, csendes bérgyilkossághoz nagyon hasznos: kb 20% eséllyel a megcélzott áldotat bekattan és elkezd lövöldözni - ha meg eltalálja a saját társait v körülöttük állókat, akkor ők maguk fogják lelőni, azaz úgy öleted meg h nem te vagy az elkövető, és a társai nem fordulnak ellened..

A mesmetront akkor adja oda ha elvállalod a rabszolgavadászatot, és lőszert csak tőle tudsz vásárolni a fegyverhez - tehát mielőtt nekiálltam kitakarítani én elköltöttem pár ezer kólakupakot erre, utána már nem lesz rá mód.

Persze ha az odajutás is problémás még, akkor ne eröltesd a harcot. Majd ha feltápolsz, 15 szint környékén már nem fog problémát okozni a rendrakás ha megvan pl. a unique plazmapuska meg vlmi rendes páncél - addig meg épp elég mellék-quest van hogy feltápolj.. Most hol tartasz egyébként? (level..)

UI: az első verziót próbáltad? töltsd be többször az első találkozást a gyerekkel és kis szerencsével egyszercsak beenged ha megígéred h rendes leszel.

Új hozzászólás Aktív témák