- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Ezt egyszerűen nem értem. 4G RAM van a masinámban, ugyan legyen már elég (főleg mert 32 bites processz legfeljebb 2G-t használhat egyben). Lehet, hogy a 7600GT nem egy mai darab, de annyira nem lehet gáz, hogy ultra low detailen is dadog az egész. Különösen mert az Oblivion minden komolyabb probléma nélkül futott majdnem max detail mellett. És a vicc az, hogy még a VTM-B sem szaggatott ennyire a régebbi, feleekkora teljesítményű rendszeremen...
Bár én nem játszottam az előző fallout-okkal, az első RPG-m az Oblivion volt.
Öreg hiba. A Fallout 1-2 etalonnak számított a maga idejében, és még manapság is példaként szokás emlegetni (és itt nem csak a bughalmaz szoftverekre gondolok). Az Obliviont meg csak jóindulattal nevezném RPG-nek, az inkább kalandelemekkel tűzdelt FPS/TPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Gitáros topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest