Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-10 09:51:22

LOGOUT.hu

Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3773) HollywoodBoy válasza Perillustris (#3772) üzenetére


HollywoodBoy
tag

Köszi szépen a választ, bár kicsit későn olvastam már! :R
Megvettem a 75"-ost, tetszik nagyon a méretet nem bántam meg kicsit sem és befért szépen (tényleg csak 2-2cm hely van oldalt :D ).
Viszont a kétkaros konzollal annyira nem vagyok megelégedve... Mármint nem tudom, Te ilyen okokra gondoltál-e amikor a fixet ajánlottad, de a mozgatása egy rémálom szerintem. Nem volt nehéz felszerelni, inkább idő igényes volt, mert pepecseltem vele, hogy tuti középen legyen a szűk hely miatt. Viszont pl. az nem volt megemlítve sehol a konzol leírásában, hogy amúgy még húzzam meg a többi csavart is ami van a tartón mielőtt felteszem a TV-t rá. Jó persze lehet mondani, hogy józan paraszti ésszel meghúzigálom őket erősre biztos ami biztos alapon, de én nem tettem, úgyhogy amikor feltettük a TV-t, akkor szépen lekonyult egyből a maga 43kg-ja alatt. Ráadásul nem csak az előre dőlés történt meg, hanem egyből bal oldalra is lekonyult (3 + 3 = 6 fokot tud dőlni oldalra). Szóval szedhettük le a falról, meghúztam racsnis kulccsal az összes csavart alaposan (az egyiket sikerült is túlhúznom, most csak forog, szóval se ki- se be... Mindegy masszívan tart mostmár, de egy picit ez a része problémás volt.
A másik dolog pedig ha ki akarom húzni, vagy beakarom tolni, akkor az mindenképp 2 emberes, mert nagyon nehéz mozgatni. Ráadásul közben olyan érzésem van, hogy vagy letépem a TV hátulját ahogy húzom ki, vagy betolásnál a kijelzőjét zúzom be, mert kb. nem lehet hol megfogni. Szóval csak az vegyen ilyen 2 karos megoldást szerintem akinek nagyon szükséges. Nálunk mondjuk jól jön, mert alá sem férek a TV-nek, mivel 15cm-re alatta már egy komód van. Szóval vagy marad a kábel kilógatás, vagy pedig húzogatom néha ki-be a helyéről és közben rettegek, hogy ketté törik a készülék.

Egyébként ez a konzol: AlzaErgo M610B Advanced
A fentiektől függetlenül magát a tartót nem akarom leszólni, mert masszív (ha meghúzod az összes csavart :DDD ), Fischer tipliket és csavarokat adnak hozzá - bár én nem használtam, mert gipszkartonra tettem fel. És szerintem tényleg simán bírja a ráírt 60kg-t. Az asszonyt megkértem, hogy csimpaszkodjon rá a maga 50kg-jával, és meg sem rezdült sehol a szerkezet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.